Bizarre
Znate li što je bilo na današnji dan prije deset godina?
© Guliver Image/Broadimage/REX/Shutterstock

Slom pred svima

Znate li što je bilo na današnji dan prije deset godina?

16. veljače 2007, tadašnja najveća zvijezda Britney Speras, izašla je iz klinike za odvikavanje i ušla u frizerski salon...

Točno prije deset godina, Britney Spears je pratnju mnogobrojnih paparazza ušetala u frizerski salon Esther's Hair Salon u Tarzana, dijelu Los Angelesa. Ušla je u salon i rekla kako je stežu ekstenzije i da joj je dosta svega "dosta mi je da me svi diraju", rekla je tada pjevačica. 

"Naravno da sam je pokušala odgovoriti od svega. Rekla sam joj da su možda u pitanju hormoni i sutra ćeš se možda drugačije osjećati. Ajmo porazgovarati o tome", rekla joj je tada vlasnica salona Esther Tognozzi, piše britanski Telegraph. 

No, Britney je bila odlučna. I da upravo, 16. veljače 2007. je obrijala glavu pred okupljenim paparazzima. 

Bio je to trenutak u kojem se vidjelo da je Britney, mlada uspješna zvijezda potpuno izgubila kompas i slomila se pred svima.

Bio je to trenutak koji je rastužio mnoge. No, Britney je bila na dnu s kojeg se uspješno vratila.

Iako je odtad prošlo deset godina, i to je svakako trenutak koji nikada prije, ali ni poslije nije zabilježen, nedavno je Katy Perry naljutila fanove Britney Spears jer je po tko zna koji put, pokušala se našaliti s 'forom' : "nisam još obrijala glavu.",

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!