Bizarre
Sinead O'Connor objavila video u kojem prijeti samoubojstvom
Britta Pedersen/DPA/PIXSELL

Nije dobro

Sinead O'Connor objavila video u kojem prijeti samoubojstvom

Nekadašnja zvijezda 90-ih, pjevačica Sinead O'Connor na svom je Facebooku objavila zabrinjavajući video u kojem između ostalog govori kako razmišlja o samoubojstvu

Nekadašnja zvijezda 90-ih, pjevačica Sinead O'Connor na svom je Facebooku objavila zabrinjavajući video u kojem između ostalog govori kako razmišlja o samoubojstvu. 

U 12 minutnoj snimci pjevačica govori o psihičkim problemima s kojima se suočava. 

"Živim u motelu pored New Jerseyja. Potpuno sam sama. Nemam apsolutno nikoga u životu osim svog psihijatra koji kaže da sam njegova junakinja - i to je jedina stvar koja me trenutno drži na životu. To je stvarnost psihičke bolesti, svi koji bi te trebali voljeti ponašaju se prema tebi kao da si govno", rekla je Sinead.

 

"Nadam se da će ovaj video pomoći ne meni, nego drugima koji imaju psihičke probleme.", između ostalog kaže Sinead koja se godinama bori s bipolarnim poremećajem. Sinead uz suze govori i da je posljednje dvije godine sama jer je kažnjavaju zbog njezine bolesti, koja je u nekim segmentima poput droge. 

"Pogotovo jer sam suicidalna i ljuta. A kada sam ljuta ja pišem ljutite mailove, a nije da stojim i vrištim na ljude.", objašnjava Sinead. 

Njezin video pregledan je više od 700.000 puta, a mnogi su se zabrinuli za njezin život. Nedavno je ipak na njezinom službenom  Facebook profilu objavljena poruka da je Sinead dobro i da nema potrebe za brigom. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!