Kraljevsko vjenčanje
Meghanin otac je dao blagoslov bivšoj supruzi da odvede Meghan do oltara?
© Guliver Image/WENN.com

ona to može

Meghanin otac je dao blagoslov bivšoj supruzi da odvede Meghan do oltara?

Iako je navodno Meghan molila oca da ipak dođe na vjenčanje, Daily mail javlja kako je Thomas Markle poručio kako je najbolje da je majka doprati do oltara

Čini se kako se drama oko kraljevskog vjenčanja ne stišava. Naime, nakon što je u ponedjeljak Kensingtonska palača priopćila da Meghan Markle prolazi "teške trenutke" nakon medijskih informacija da njezin otac neće biti na njezinu vjenčanju s princem Harryjem u subotu, čini se, da Thomas ostaje pri svojema. 

Naime, prema pisanju portala o slavnima TMZ-a, Thomas Markle neće u subotu dovesti kćer do oltara u dvorcu Windsoru i to kako je ne bi doveo u neugodnu situaciju nakon medijskih izvješća da je u dogovoru s paparazzima snimio fotografije i prodao ih medijima za 84.000 eura.

Thomas je kako doznaje Daily Mail, svoj 'blagoslov' da bivšoj supruzi Doriji Ragland i rekao joj da bi ona trebala 'preuzeti' njegovo mjesto. 

Uz sve to, navodno je Meghan molila oca da ipak dođe na vjenčanje i doprati je, no on silno želi ostati u Meksiku. Kako je rekla njegova druga kćer, ne može podnositi više pritisak medija i preživio je srčani zastoj. 

 

Hoće li Thomas ipak doći na vjenčanje, čini se, morat ćemo pričekati i vidjeti u subotu, a to možete već od 10:30 na RTL. Naime,u posebnoj emisiji, "Malo drukčije kraljevsko vjenčanje“ moći ćete pratiti svaki trenutak najiščekivanijeg događaja godine. Tijekom gotovo 4 sata prijenosa voditeljica Ana Brdarić Boljat sa svojim će zanimljivim gostima- Antonijom Mandić, Nadom Mirković, Borutom Mihalićem i Majom Šuput analizirati svaki trenutak ovog spektakularnog vjenčanja. Ispred kapele sv. Georgea te s ulica Londona javljat će se reporterke Maja Oštro i Ines Goda. Emisiju uređuje Mojmira Pastorčić, urednica RTL Direkta.

 

Pročitaje još:

-->Drama u Kensingtonskoj palači: buduća vojvotkinja pred slomom, otac je neće voditi do oltara!?

-->O tatinom nedolasku na vjenčanje, oglasila se i Meghanina polusestra

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!