Kraljevsko vjenčanje
Polusestra napada: 'Meghan, nećeš me cenzurirati'
Arthur Edwards/News Syndication/PIXSELL

ljubomorna je?

Polusestra napada: 'Meghan, nećeš me cenzurirati'

Buduća članica kraljevske obitelji pod velikim je stresom jer njena obitelj nastavlja s javnim skandalima.

Samo nekoliko dana prije kraljevskog vjenčanja o kojem svi bruje stvorila se velika drama zbog Meghanine obitelji. 

Nakon što je njen otac dogovorio fotografije s paparazzima i prodao ih za 84 tisuća eura oglasila se i njena polusestra Samantha Markle. Za Good Morning Britain već je progovorila i previše: optužila je paparazze za loše zdravstveno stanje njihova oca te dodala da su ga danima opsjedali i jurili za njim automobilima po autocesti. Zaključila je da svi znaju koliko je to opasno, aludirajući na smrt princeze Diane. 

Sada je u razgovoru za TMZ ljutito objasnila kako je Meghan ne može zaustaviti da govori o svojem i životu svoga oca. Dodala je kako ona i njena sestra ne održavaju kontakt te da "cenzorski" zakoni iz Velike Britanije ne vrijede u SAD-u. 

"U Americi postoji sloboda govora", ljutito vrišti na snimci Samantha. 

Meghan ove događaje nije komentirala, no da joj je lako sigurno nije. 

Navodno je najgore princu Harryju koji se osjeća krivim zbog cijele situacije jer smatra da to ničeg ne bi došlo da on nije član kraljevske obitelji. 

 

RTL će uživo prenositi kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, u subotu već od 10:30. Naime,u posebnoj emisiji, "Malo drukčije kraljevsko vjenčanje“ moći ćete pratiti svaki trenutak najiščekivanijeg događaja godine. Tijekom gotovo 4 sata prijenosa voditeljica Ana Brdarić Boljat sa svojim će zanimljivim gostima- Antonijom Mandić, Nadom Mirković, Borutom Mihalićem i Majom Šuput analizirati svaki trenutak ovog spektakularnog vjenčanja. Ispred kapele sv. Georgea te s ulica Londona javljat će se reporterke Maja Oštro i Ines Goda. Emisiju uređuje Mojmira Pastorčić, urednica RTL Direkta.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!