Kraljevsko vjenčanje
Poznato je koje će uloge George i Charlotte imati na vjenčanju Harryja i Meghan
©Guliver images/Wenn.com

vidjet ćemo ih opet

Poznato je koje će uloge George i Charlotte imati na vjenčanju Harryja i Meghan

Princ George i princeza Charlotte aktivno će sudjelovati u vjenčanju strica Harryja, isto kao što je to bio slučaj kada se udavala Pippa Middleton

Princ George i princeza Charlotte će na vjenčanju Harryja i Meghan ponoviti uloge koje su imali na vjenčanju tetke Pippe Middleton u svibnju prošle godine. 

Baš kao Pippu, trogodišnja Charlotte i četverogodišnji George otpratit će i Meghan do oltara. George će nositi prstenje, a njegova sestra će biti djeveruša, priopćeno je iz palače Kensington.

©Guliver/Shutterstock

Osim njih dvoje, u ceremoniji će sudjelovati i troje djece Meghanine najbolje prijateljice Jessice Mulroney, Harryjeva kumčad kao i Meghanina kumčad. 

Ukupno će šest djevojčica biti djeveruše, a prstenje će nositi četiri dječaka. 

Podsjetimo, princ George i princeza Charlotte osvojili su sve na vjenčanju Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa pa ih jedva čekamo vidjeti u subotu!

RTL će uživo prenositi kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, u subotu već od 10:30. Naime, u posebnoj emisiji "Malo drukčije kraljevsko vjenčanje“ moći ćete pratiti svaki trenutak najiščekivanijeg događaja godine. Tijekom gotovo četiri sata prijenosa, voditeljica Ana Brdarić Boljat sa svojim će zanimljivim gostima - Antonijom Mandić, Nadom Mirković, Borutom Mihalićem i Majom Šuput analizirati svaki trenutak ovog spektakularnog vjenčanja. Ispred kapele sv. Georgea te s ulica Londona javljat će se reporterke Maja Oštro i Ines Goda. Emisiju uređuje Mojmira Pastorčić, urednica RTL Direkta.

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!