Kraljevsko vjenčanje
Drami nema kraja: Polusestra Meghan Markle imala prometnu bježeći od paparazza
© Guliver Image/WENN.com

teorije zavjere

Drami nema kraja: Polusestra Meghan Markle imala prometnu bježeći od paparazza

Samo nekoliko sati nakon što je prozvala Meghan da želi ušutkati nju i njihova oca, Samantha Grant je imala prometnu nesreću

Polusestra Meghan Markle, Samantha Grant, zaprimljena je u bolnicu nakon što je bila jedna od sudionica u prometnoj nesreći. 

Kako javlja TMZ, 53-godišnjakinja je udarila glavom u vjetrobran te je slomila zglob te zadobila frakturu koljena u nesreći koja se dogodila u blizini njezina doma na Floridi. 

Samanthin partner je za TMZ rekao kako se nesreća dogodila jer je s autom udarila u rubnik kako bi izbjegla fotografe. Samantha inače boluje od multiple skleroze pa joj je nesreća dodatno otežala bolest. 

Gotovo istovremeno, otac Meghan Markle, završio je operaciju srca. Prema posljednjim informacijama, Thomas je dobro i probudio se nakon trostruke ugradnje stenta. 

 

Cijela situacija jedna je od najkomentiraniijih tema na društvenim mrežama i dok neki smatraju da je sve to teorija zavjere i da netko zločest želi pokvariti Meghanin važan dan, drugi smatraju da to što je Samantha imala nesreću karma jer cijelo vrijeme želi postati slavna na račun svoje sestre. 

 

Razvedena Amerikanka, mulatkinja, feministica, katolkinja – Meghan Markle ni po čemu nije tipična kraljevska nevjesta. Tipičan nije ni njezin princ, poznat kao ljubitelj žena, raskalašenih zabava i pokera na skidanje. Što o modernoj kraljevskoj romansi misle politolozi, stilisti, novinari i glazbenici, doznajte u posebnoj emisiji "Malo drukčije Kraljevsko vjenčanje". Naši gosti su profesor na Fakultetu političkih znanosti Zoran Kurelić, novinarke i poznavateljice kraljevskih prilika Nada Mirković i Antonija Mandić, stilist Borut Mihalić i stručnjakinja za vjenčanja, pjevačica Maja Šuput. S vjenčanja godine iz Windsora se javljaju reporterke Maja Oštro i Ines Goda. Kroz 4 sata emisije vodi vas Ana Brdarić Boljat. RTL će uživo prenositi kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, u subotu već od 10:30.​Emisiju uređuje Mojmira Pastorčić, urednica RTL Direkta.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!