Kraljevsko vjenčanje
Meghan Markle konačno se oglasila oko afere koja potresa kraljevske dvore
© Guliver Image/WENN.com

hvala svima

Meghan Markle konačno se oglasila oko afere koja potresa kraljevske dvore

Američka glumica odlučila je izdati priopćenje u kojem je napokon progovorila o aferi koja je danima top tema svjetskih medija

Nakon što se danima nagađalo hoće li otac Meghan Markle doći na vjenčanje ili ne, kraljevska obitelj je cijelo vrijeme mudro šutila. 

Sada je Meghan odlučila priopćenjem potvrditi da otac sigurno neće biti uz nju u subotu i neće je voditi do oltara. 

Thomas se trenutačno oporavlja u bolnici, nakon operacije srca i trostrukog stenta koji mu je ugrađen. 

Meghan je izjavu objavila na društvenim mrežama Kensigtonske palače.

 

"Nažalost, moj otac neće prisustvovati našem vjenčanju. Oduvijek brinem za svog oca i stalo mi je do njegate se nadam se da ćete mu svi dati dovoljno prostora da se posveti svom zdravlju.  Voljela bih zahvaliti svima na porukma potpore koje ste nam slali proteklih dana. Harry i ja se silno radujemo što ćemo upravo s vama podijeliti naš najposebniji dan", stoji u priopćenju koje je potpisala američka glumica. 

Meghan nije komentirala navode da je njezin otac dogovorio paparazzo fotografije koje je potom prodao, ali i napade njezine polusestre Samanthe koja ju je prozvala da je želi ušutkati. 

 

Razvedena Amerikanka, feministkinja, katolkinja – Meghan Markle ni po čemu nije tipična kraljevska nevjesta. Tipičan nije ni njezin princ, poznat kao ljubitelj žena, raskalašenih zabava i pokera na skidanje. Što o modernoj kraljevskoj romansi misle politolozi, stilisti, novinari i glazbenici, doznajte u posebnoj emisiji "Malo drukčije Kraljevsko vjenčanje". Naši gosti su profesor na Fakultetu političkih znanosti Zoran Kurelić, novinarke i poznavateljice kraljevskih prilika Nada Mirković i Antonija Mandić, stilist Borut Mihalić i stručnjakinja za vjenčanja, pjevačica Maja Šuput. S vjenčanja godine iz Windsora se javljaju reporterke Maja Oštro i Ines Goda. Kroz 4 sata emisije vodi vas Ana Brdarić Boljat. RTL će uživo prenositi kraljevsko vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja, u subotu već od 10:30.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!