Scena
RTL Music je suorganizator sjajnog OFF ciklusa Zagrebačke filharmonije
Promo

bonus koncert

RTL Music je suorganizator sjajnog OFF ciklusa Zagrebačke filharmonije

Zagrebačka filharmonija već godinama ima tri ciklusa pretplate Crveni, Plavi i Off i dok su prve dvije pretplate rezervirane za klasičan repertoar, OFF već godinama nudi pomalo drugačiji zvuk i pristup filharmonije u Lisinskom

Na konferenciji za medije, koja je bila u srijedu, ravnatelj dvorane KD Lisinski Dražen Siriščević i ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Mirko Boch, zajedno su najavili nove koncertne sezone svojih glazbenih institucija, odnosno KD Lisinski i Zagrebačke filharmonije.

Uz nazočnost gradonačelnika grada Zagreba, Milana Bandića, Dražen Siriščević predstavio je bogat koncertni program Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u sklopu njezina ciklusa Lisinski subotom, dok su koncertnu sezonu 2018./2019. Zagrebačke filharmonije predstavili ravnatelj Zagrebačke filharmonije, Mirko Boch i šef dirigent orkestra, karizmatični maestro David Danzmayr.

Već tradicionalno Crveni i Plavi ciklus Zagrebačke filharmonije i ove sezone najavljuju uistinu svjetska glazbena imena, a ništa manje ne zaostaje i OFF ciklus. 

Naime, nakon iznimno uspješne sezone 2017./2018. i niza rasprodanih koncerata od Stjepana Hausera do Amire Medunjanin i od rock-opere Jesus Christ Superstar, Off ciklus Zagrebačke filharmonije i u novoj sezoni pruža puno dobih razloga da ponovno "isključite probleme" i "uključite" ono što svi najviše volimo - dobru glazbu.  A u dobru glazbu se uključio i RTL Music koji je ove sezone suorganizator, ali i medijski pokrovitelj OFF Ciklusa. 

A ima li boljeg načina od ulaska u novu sezonu Off ciklusa od najvećih hitova Pink Floyda, Deep Purple, AC/CD, Queena, Led Zeppelin i U2 u simfo-rock spektaklu "Rock the Opera"! Ili boljeg nastavka od gostovanja kultnoga kubanskog jazz pijanista Gonzala Rubalcabe, kojega slavni maestro Sir Simon Rattle naziva "jednim od najvećih pijanista svijeta"!

U OFF ciklusu očekuju nas i druge glazbene poslastice: nesvakidašnja izvedba kultnih "Slika s izložbe" ruskoga klasika M.P. Musorgskog - ali s rock bandom koji će predvoditi nitko drugi doli šef-dirigent ZF-a, maestro David Danzmayr, kao i Gala večer najljepših stranica filmske glazbe u "raskošnom simfonijskom ruhu" Zagrebačke filharmonije.

Nova sezona OFF ciklusa donosi i novi način personalizirane pretplate, u kojoj peti koncert iz ciklusa svi pretplatnici mogu odabrati prema vlastitoj želji i odabiru. A taj izbor neće biti nimalo lak, jer s jedne strane očekuje nas legendarni makedonski gitarist Vlatko Stefanovski, a s druge - slavni svjetski violinist Julian Rachlin.

I stoga, puno je novih razloga da vaš izbor u novoj sezoni budu upravo koncerti iz Off ciklusa, dok njegov atraktivni, bogati i raznoliki program doista potvrđuje kako još uvijek - definitivno! - "Nismo čuli sve"!

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!