Scena

Zoran i Vanja Mamić postaju djed i baka: saznali smo spol djeteta i upoznali novog zeta

Obitelj Mamić/Horvat imaju zanimljivu godinu pred sobom. Njihova kćer postat će majka, a pred kamere je stao i netipičan zet Jopa

 

Slatke brige uskoro će početi za bivše supružnike Zorana i Vanju Mamić. Naime, njihova 25-godišnja kći Nina postat će majka!  

U obitelj stižu prinova i to malena djevojčica, a nas je zanimao i budući zet Josip Jakopovec Jopa.

Novi član obitelji reper je i možda nije tipčan uglađeni zet, ali ima bogatu životnu priču: " Prošao sam ulicu, ulični pakao. Tučnjave,droga, poroci i ludi život. Nisam vidio spas od depresije, paničnih napadaja, agresije i svega što se veže uz taj način života."

Međutim, život 29-godišnjeg repera, rodom iz Požege, u potpunosti se preokrenuo kada je upoznao Boga. Preciznije, dok ga prijatelj i poznati reper Marin Ivanović Stoka nije odveo u molitvenu zajednicu Srce Isusovo. Jopa priznaje da je tamo pronašao mir.

"Nađemo se u kapelici, prvo se pomolimo, a nakon molitve podjelimo što smo doživjeli kroz taj tjedan. Idemo mi i na kave i družimo se" ispričao nam je reper.

Spas mu je donijela i Nina Mamić. Njihova ljubavna priča započela je u Međugorju, a nerođenoj kćeri napisao je i pjesmu. Ove je godina poznati reper izgubio oca, ali utjehu u je pružila vjera, a sada mu pozitivu donosi i činjenica da će postati tata.

Izgleda da su ga Nina Mamić i vjerska zajednica uspjeli izvesti na pravi put, a svojoj je kćeri obećao da će biti najbolji tata.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!