Scena

Emilija Kokić prisjetila se nemoralnih ponuda na estradi

Jedina hrvatska Eurovizijska pobjednica za naše je kamere progovorila o javnom životu i zašto se iz svega toga povukla

Emilija Kokić 1989. osvojila je Europu sa svojom pjesmom Rock me i donijela Hrvatskoj jedinu titulu pobjednika Eurovizije. Danas, međutim, živi sasvim miran život. 

"Nitko vas ne uči što to znači biti javna osoba, ima toliko toga što čovjek treba naučiti" priznala nam je Emilija.

Pjevačica se odlučila povući sa estrade i nije htjela biti dio skandaloznog svijeta i na to je danas najviše ponosna: "Ja sam najviše ponosna na to što sam ostala normalna osoba. To je bilo jako teško, sačuvati nekakve moralne vrijednosti, nekakva svoja uvjerenja i stajati iza svojih svjetonazora."

Umjesto velikih koncerata, glavna preokupacija joj je njezina škola pjevanja. Na taj način mlađim generacijama prenosi znanje i iskustvo.

"Ja sam osjetila da želim još nešto i škola mi je zaokružila tu želju" ispričala nam je.

Zanimalo nas je koliko je teško podnijeti slavu i sav taj publicitet: "Moguće da se zasićenje dogodilo jer je sve bilo intenzivno. Ni sad nisam neka planina od žene, ali ja sam završila s 48kg na hitnoj sa vitaminskim koktelima jer nisam stigla jesti."

"Jednostavno stvari vas u tom šoubiznisu melju i sad je samo pitanje koliko ste čvrst  orah" priznala nam je glazbenica.

Otvorila nam se i otkrila da ni ona nije prošla bez nemoralnih ponuda, a na pitanje zašto se povukla sa estrade odgovoara nam da je prenormalna za to.

"Meni bio ponuđen jedan skandal, ali meni je to bilo prestrašno i jednostavno se nisam mogla pronaći u tome. Trebala sam se pojaviti u novinama da sam nečija ljubavnica i to nisam htjela" otkrila nam je.

Osim pjevanja, u svojoj školi, uči polaznike i kako se nositi s takvim stresom: "Odmah im kažem iz prve ruke da nije onako šareno kako oni misle da je."

Mi smo sigurni da oni od Emilije Kokić imaju puno naučiti, a posebno o tome kako ostati na zemlji u slavi jer je to njoj, definitivno, uspjelo.

 

 

Reci što misliš!