Scena

Lidija Bačić otpjevala je himnu i otkrila koji su joj nogometaši zgodni

Pjevačica Lidija Bačić za sebe kaže da je veliki domoljub pa ne čudi da je svojim hitovima dodala i Hrvatsku himnu

Možda vam zvuči nevjerojatno, ali poznato lice estrade, Lidija Bačić odlučila se prepjevati i objaviti hrvatsku himnu. 

"Himna je ipak nešto u što se ne smije dirati ako nije dovoljno dobro. Prva sam na ovim prostorima koja se odvažila na takav zadatak", objasnila nam je pjevačica.

Himnu je dodala svojim ostalim hitovima poput "Glupačo moja" i "Kaktus", a na ovaj ju je potez ponukala jedino njena lljubav prema zemlji. 


 "Snimila sam to radi sebe i svoje obitelji, radi naše zemlje i radi naših sportaša koji predstavljaju našu zemlju, to je osjećaj časti i domoljublja. Baš sam ponosna" dodala je seksi Lidija.

Nije Beyonce ili Lady Gaga koje su to već napravile, ali smatra da bi prepjevi himne trebali biti češći: "Vani je to normalno, primjerice u Americi se često na raznim natjecanjma, u nogometu, bejzbolu pjeva američka himna i voljela bih da to počne biti običaj i kod nas."

Ljubav prema našoj zemlji ne iskazuje samo pjevanjem himne, već Hrvatsku u svoju prezentaciju uključuje na razne načine.

"Veliki sam domoljub, već sam dvije godine omotana u hrvatsku zastavu na svojim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu. Jednostavno volim svoju zemlju, ponosna sam i obožavam našu hrvatsku himnu i mislim da bi ju svi naši pjevači trebali što češće pjevati" samouvjereno nam je objasnila pjevačica.

Svoju će ljubav imati pokazi već u kolovozu kada će himnu pjevati u Kininu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. Priznala nam je da će joj to biti ogromna čast, ali i da će pratiti prvenstvo.

"Gledala sam tu prijateljsku utakmicu s Brazilom i jedva čekam utakmicu s Nigerijom, imamo odličnu ekipu i stvarno mislim da ćemo doći do finala" dodala je.

A što kaže na zgodne igrače? 

"Svi su zgodni koji dobro igraju. Ja više pratim kako trče i zabijaju golove. Pratim igru samo, uopće ne gledam kako izgledaju. Ja sam vatreni navijač nogometa."

Ona je vatrena navijačica, ali nitko od nogometaša nije bio dovoljno hrabar da se približi Lidiji: "Nogomet i glazba su dva različita svijeta i nije mi se nikad niti jedan udvarao. "
 
S ovako vrućom potporom naši bi navijači doista mogli doći do finala, a onda bi Lidija možda mogla otpjevat himnu i kada se vrate u domovinu.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!