Show
Ines Petrić ponovno traži svoju 'ljubav na selu'
Facebook

'povratnica'

Ines Petrić ponovno traži svoju 'ljubav na selu'

Ines Petrić, atraktivna je 44-godišnjakinja gledatelji su upoznali prije dvije godine u showu 'Ljubav je na selu'. Ines još traži onog pravog, pa se ponovno prijavila

Prije dvije godine crnokosa atraktivna Ines Petrić, bila je na farmi kod Gorana Špehara, od kojeg je bila starija 13 godina. Ove se sezone ova 44-godišnjakinja ponovno prijavila kako bi opet okušala sreću i pronašla napokon ljubav.

"Želim vidjeti kako bi se snašla u maloj sredini i s osobama koje su različitog karaktera od mog. Volim izazove i volim osjetiti adrenalin i uzbuđenje", rekla je Ines za RTL dodajući da zbog sudjelovanja u reality emisiji na kraju uvijek otkrije tko su joj pravi prijatelji, a koji to nisu.

'Lažne izgubim, ali zato mi se život obogati novim kvalitetnim ljudima i prijateljima', smatra Ines te kaže kako se nada će biti odabrana u tri djeovojke koje idu na farmu. 

"Ulazak među tri finalistice smatram velikim uspjehom koji bi rado ponovila i samo kad bi se to opet ostvarilo, ja bih bila prezadovoljna', otkriva Ines koja svakodnevno vježba i brine o svom izgledu, pa će i dalje, kaže, 'biti zrihtana i našminkana', samo će se ove sezone, kaže, ako dođe kod farmera, više potruditi oko kućanskih poslova i kuhanja kako bi pravedno podijelila zaduženja i kako bi svi skupa imali više vremena za ugodno druženje.

Budući da kaže voli ugoditi muškarcu, spremna ga je svaki dan iznenađivati s nečim novim.

"Iskusna sam frizerka i odlučila sam, ako prođem dalje, svog farmera opuštati masažama glave, a ako mi dopusti, i ošišati ga i uljepšati", zaključila je Ines. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!