Show

Kome su to Marko Kopljar i Zlatko Horvat plesali u krilu?

U prvoj ovogodišnjoj emisiji tema "Na kavi kod Doris" bila je trenutno ona najaktualnija: rukometno prvenstvo i sve vezano uz njega

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica posjetila je našeg najnižeg i najvišeg rukometnog reprezentativca, Zlatka Horvata Marka Kopljara te im postavila brzopotezna pitanja zahvaljujući kojima smo doznali kako su obojica plesali nekome u krilu i u nuždi koristili tuđe četkice.

A u daljnjem razgovoru Horvat je otkrio kako je prije utakmice praznovjeran i uvijek pazi kojim redoslijedom izlazi iz autobusa, a nakon svake utakmice svi se zajedno opuštaju i vesele slušajući i pjevajući domaće pjesme.

U studiju su se Doris zatim pridružili Indira Levak, autorica himne aktualnog rukometnog prvenstva "Na krilima pobjede", koju je pjevala u Spaladium Areni uoči  utakmice između Hrvatske i Srbije, Danijel Banić, autor navijačke himne "Neka pati koga smeta" i Marko Novosel, član Zaprešić Boysa i autor navijačkih hitova, među kojima je najpopularniji "Neopisivo".

 

 

Podučili su Doris kako se navijačke pjesme treba pjevati oktavu niže, naglašavati slogove i, najvažnije, poput sportaša za vrijeme utakmice, uvijek ih pjevati sa srcem i strašću.

Razlog zašto su neke navijačke pjesme postale popularnije od ostalih, gosti su objasnili time što publika prepozna jesu li iskreni bili autori teksta i glazbe i jesu li uistinu mislili to što su napisali.

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!