Show
Bojana napustila kuću, a u nju ušla nova stanarka Ana
RTL

iznenađenje

Bojana napustila kuću, a u nju ušla nova stanarka Ana

Samo dva dana nakon nominacija, Big Brother je stanarima pripremio neočekivano iznenađenje - još je jedan stanar zauvijek napustio BB kuću

Najmanje glasova publike dobila je Bojana Lončarević koja je kuću napustila nakon 18 dana izolacije. 

Da Big Brother ove sezone doista sprema iznenađenja, a stanari mogu očekivati neočekivano, vidjeli smo i ovoga puta. Antonija Blaće ponovno je bila glasnica loših vijesti.

''Donosim vam probleme!'', rekla je Antonija šokiranim stanarima i dodala, ''Danas imamo blic-izbacivanje. Netko od nominiranih večeras će napustiti kuću''.

Nakon nekoliko napetih minuta iščekivanja, Antonija je obznanila kako su gledatelji odlučili da upravo 48-godišnja Riječanka napušta show.

Simpatična Bojana bila je najstarija kandidatkinja ove sezone, a iako je nekoliko puta naglasila kako se među mlađim stanarima osjeća diskriminirano, nije joj bio problem svakodnevno im udijeliti pokoji životni i ljubavni savjet.

Foto: Petar Glebov/Pixsell

Ipak, kako je Bojana izašla iz kuće tako je i BB pripremio novo iznenađenje. U BB kuću je ušla Ana Kovačec.

Ana dolazi iz Zagreba i vodi ugostiteljski obrt zajedno s dečkom. Smatra da je bolja od drugih zbog svog ponašanja.

U Big Brother kuću voljela bi ponijeti šminku da može lijepo izgledati, neku knjigu, koju bi pročitala kada joj je dosadno, te mobitel jer je velika ovisnica o društvenim mrežama, ali i fotografiranju. Ani odgovaraju otvoreni, društveni i zanimljivi ljudi, a nikako se ne može zamisliti u društvu s dvoličnim, umišljenim i bahatim pojedincima. Kako kaže, u Big Brother kuću prijavila se jer želi novo iskustvo, a nada se da će uspjeti izaći iz komfort zone te izdržati bez mobitela.

 

Reci što misliš!