Show
Nenadani gost posjetio stanare: 'Došao sam suzbiti buntovništvo!'

novo iznenađenje

Nenadani gost posjetio stanare: 'Došao sam suzbiti buntovništvo!'

BB vojnike danas je u dvorištu posjetio nenadani gost, no nisu vi pokazali poštovanje prema njemu

Stanari su proteklih tjedana u nekoliko navrata kršili pravila ponašanja u BB kući. Kako bi ih naučio disciplini, Big Brother je sve stanare prijavio na služenje vojnog roka te postavio vrlo stroga pravila. Za zapovjednika je postavio Orkya, a kao njegovu zamjenicu odredio je Dubravku.  

Nakon što su vojnici pokazali premalo poštovanja prema svojim zapovjednicima, general Big Brother morao se odlučiti na malo drastičniji korak.

"Tko zapovijeda ovom skupinom?", pitao je tajanstveni gost u uniformi nakon ulaska u dvorište.

"Poslali su me u reviziju da vidim stanje u kakvom se nalazite. Nadam se da ćete osvjetlati i svoj obraz i moj", dodao je. 

I dok je većina stanara bila oduševljena posjetom, pažljivo slušajući svaku njegovu riječ, neki su bili sumnjičavi prema izgledu, stavu i iskrenosti novoga gosta.

"Mora mi pokazati prvo svoje isprave. Tko je on da dođe tu i govori mi tko je!?", kazao je Luka Rok nakon što su ga stanari napali da bi trebao pokazati malo više poštovanja.

Kako je protekao posjet, kakve su sve zadatke stanari morali izvršiti, ali i je li Luka na kraju popustio, ne propustite doznati večeras od 21:30 na RTL-u.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!