Show
Teški trenuci za Dubravku: 'Mislim da mi je muž poslao oproštajno pismo'

na rubu suza

Teški trenuci za Dubravku: 'Mislim da mi je muž poslao oproštajno pismo'

Novi dan u BB kući znači i čitanje novog emotivnog pisma članova obitelji

Zapovjednik Orky i njegova zamjenica Dubravka, naime, svaki dan tijekom trajanja zadatka moraju odabrati po jednog najboljeg i najgoreg vojnika. Najbolji vojnik dobit će pismo svojih najbližih, dok će najgoremu ono biti spaljeno i neće imati mogućnost pročitati ga.

Nakon što je Lucija jučer pročitala svoje pismo, vrijeme je da to učini novi stanar, najbolji vojnik po izboru zapovjednika. No Orkyjeva zamjenica Duda smatra da je upravo ona ta koja danas treba dobiti pismo pa se požalila Big Brotheru.

"Jučer sam bila dosta loše, a razlog je taj što mislim da mi je muž poslao oproštajno pismo", govorila je Dubravka Big Brotheru na rubu suza, naglasivši da ga je spremna pročitati naglas, čak i ako u njemu piše ono čega se najviše pribojava.

"Pošto je situacija takva i Duda nagađa neke stvari, odabrali smo nju...", iskreno je otkrio stanarima Orky.

Pred stanarima koji su je hrabrili Duda je, s knedlom u grlu, započela s čitanjem pisma, no nakon samo nekoliko sekundi više nije mogla svladati emocije pa je morala sjesti.

Što joj je suprug napisao i zašto su zaplakali i ostali stanari, ne propustite pogledati u novoj dnevnoj emisiji, od 21:30 na RTL-u.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!