Show
Život na vagi: Domagoj je dokazao da je krivo optužen
RTL

plavi tim izgubio

Život na vagi: Domagoj je dokazao da je krivo optužen

Domagoj je prvi stao na vagu, a voditeljica ga je odmah pitala je li istina da jede više od njih

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi' kandidati su morali stati na vagu, a Marijana im je objasnila da će ih večeras netko napustiti, što će odlučiti gubitnički tim za one koji se nađu ispod žute linije. 

Domagoj je prvi stao na vagu, a voditeljica ga je odmah pitala je li istina da jede više od njih na što je Domagoj rekao da će se sve vidjeti na vagi. Sa 155,5 kilograma na posljednjem vaganju sada je došao na 149,8 kilograma i tako izgubio čak 5,7 kg!

Nina je sa 111,2 kilograma pala na 108,1 kilogram. Luka je na posljednjem vaganju imao 127,5 kilograma, a sada ima 4,1 kilogram manje. Kad je Irena došla na vagu, Marijana ju je pitala je li istina da povraća i da ne jede po pravilima prehrane na što je Irena rekla da to nije istina. Uključila se i Josipa koja je rekla da je ne može vidjeti i da je potpuno izgubila povjerenje u nju. 'Irena, zašto vama smeta ako gubi kilograme i trenira kao i vi?' upitala je Marijana kandidate, a Miro je rekao kako je poanta da je izgubila njihovo povjerenje.

Irena je imala 111,2 kilograma, ovaj put ima 108,6 kilograma, a ispričala se i javno Josipi koju je prošlih dana uvrijedila.

Marijo zvan Baro na posljednjem je vaganju imao 136,2 kilograma, a ovaj je put vaga pokazala 2,2 kilograma manje.

Mario je sa 145,1 kilograma došao na 142,8, a Alena je Marijana zafrkavala jer su mu se vidjele bokserice.

Alen je imao 152,7 kilograma, a sada je izgubio čak 4,8 kg! Miro je imao 136,1 kilogram, a sad ima 3,2 kilograma manje. Josipa je sa 125,5 kilograma pala na 121,4 kilograma i bila oduševljena svojim novim rezultatom.

Petar je prije vaganja priznao da se nije dovoljno pripremio na Veliki izazov, a kada je stao na vagu, ona je pokazala da je sa 143,1 kilogram pao na 139,6 kilogram.

Marta je sa 143,2 došla na 142,9 kilograma, no nije bila zadovoljna, kao ni njezini kolege iz tima. Ivan je na posljednjem vaganju imao 135 kilograma, a sada ima 131,8. Magdalena je bila posljednja iz plavog tima koja je stala na vagu. Na posljednjem vaganju imala je 102,5 kilograma, a sada ima 100,6 kilograma. Biserka je skinula čak 4,8 kilograma, što je sve pa i nju iznenadilo i tako je zasjala na prvom mjestu tablice!

Nakon što su svi stali na vagu, Marijana je pročitala rezultate oba tima: plavi je tim došao na 925 kilograma dok je crveni došao na 891,4 kilograma, što znači da su oni skinuli 25,8 kilograma sveukupno u sedam dana i tako pobijedili, a imali su i tri kilograma prednosti na vaganju koje su osvojili na izazovu pa je konačan rezultat bio 888,4 kilograma.

Plavi je tim tako morao izbaciti nekog iz svoje ekipe ispod žute linije, a morali su birati između tri imena: Marta, Mario ili Magdalena.

Magdalena je napisala Marija, Mario je napisao Martu jer se manje trudi nego Megi, Marta je napisala Marija. Nina je odlučila izbaciti Martu jer ima najmanje angažmana na treninzima, a Petar je napisao Marija jer su njegovi pogledi drukčiji od njegovih.

Luka je napisao Martino ime jer nije želio da ispadne Mario zbog toga što, kako kaže, nije puno pridonijela na treninzima.

Alenov je glas bio presudan, a koga je napisao i tko napušta show, ne propustite doznati u ponedjeljak od 21 sat na RTL-u.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!