Show
Ove tri kandidatkinje pokušat će osvojiti 'Gospodina Savršenog'

samo jedna pobjeđuje

Ove tri kandidatkinje pokušat će osvojiti 'Gospodina Savršenog'

Srce zgodnog Gorana u RTL-ovu showu pokušat će osvojiti i jedna Zagrepčanka, Porečanka i Splićanka

Za srce zgodnog Gorana Jureneca uskoro će se boriti djevojke u RTL-ovu showu 'Gospodin Savršeni'. Goran će s njima pokušati čim bolje upoznati, odlazit će na romantične večere i uzbudljive izlete, a one će se pokušati što više zbližiti s njim dok se on ne odluči za jednu od njih.

Goranovo srce pokušat će osvojiti ove tri kandidatkinje. 

Gabrijela Fatorić je Porečanka koja radi u kladionici. U šali kaži da se super slaže sa ženama, ali one malo manje s njom jer su ljubomorne na nju. Iskreno priznaje da joj baš ni muškarci ne prilaze često, a smatra da je to zato što je previše izravna pa je se možda malo boje. Za sebe će reći da je jako emotivna, ali i da se neće baš lako dati svoje srce nekome.

Hana Rodić je 21-godišnja po zanimanju je modna dizajnerica, koja se trenutačno bavi modelingom, kao i odnosima s javnošću i marketingom klubova, a uživa rušiti stereotipe da su lijepe žene  glupe. Svojom atraktivnom pojavom privlači poglede gdje god se pojavi, a upravo iz tog razloga otvoreno priznaje da se uglavnom druži s muškarcima - jer žene su ljubomorne na nju i uvijek misle kako im samo želi oteti dečka.

Nandi Uzelac je 28-godišnja Splićanka. Premda je prvo odabrala studij prava i medicine, preusmjerila se na ekonomiju i trenutačno radi kao hostesa u Dubrovniku. Upravo zbog posla teško joj je naći muškarca koji će je razumjeti i neće biti ljubomoran, no tvrdi da se zbog ljubavi ne bi mijenjala. Gospodina Savršenog misli osvojiti kuhanjem jer ga je doživjela kao čovjeka koji voli domaću hranu i, naravno, inteligencijom.

Kako će djevojke proći kod zgodnog Gorana, gledatelji će moći provjeriti u showu 'Gospodin Savršeni' na RTL-u. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!