Show
Predstavljenje još dvije kandidatkinje koje će pokušati osvojiti 'Gospodina Savršenog'
Instagram

Predstavljenje još dvije kandidatkinje koje će pokušati osvojiti 'Gospodina Savršenog'

Karla dolazi iz Zadra je kći televizijske glumice Tamare Šoletić, a Iva Runjanin Gorana bi mogla naučiti akrobatskom plesu na šipki

Kao što smo već ranije pisali srce zgodnog Gorana u RTL-ovu showu pokušat će osvojiti i jedna Zagrepčanka, Porečanka i Splićanka. No, nisu one jedine. 

Naime, predstavljene su još dvije djevojke koje će dobiti priliku upoznati zgodnog Gorana Jurenca. 

Jedna od njih je Iva Runjanin. Ona zna da ljubav ide kroz želudac pa smatra to najboljom antistresnom terapijom. Zagrepčanka je po zanimanju stručni prvostupnik marketinga i komunikacija. Za sebe kaže da je komplicirana osoba, no tko god je upozna, brzo uvidi koliko je draga i emotivna, prava velika sanjarka koja voli stalno biti u pokretu.

Trenira akrobatski ples na šipki koji kombinira s plesom na svili. Završila je i školu za make up artisticu. 

Karla Krneta ima 32 godine i dolazi iz Zadra.  Atraktivna Dalmatinka odaje dojam žene koja zna što želi u životu i ne boji se to pokazati i zato joj je najvažnije da njezin partner bude pravo muško. 

Sama za sebe kaže da je drugačija, tip cure koja se ne upoznaje svaki dan, i nada se da će baš to privući Gospodina Savršenog. Karla je odlučila biti medicinska sestra poput svoje bake iako je njezina majka kazališna i televizijska glumica Tamara Šoletić, a brat joj je grafički dizajner nominiran za Emmy.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!