Show
Morali birati između Luke i Nine. Kandidati ipak Ninu poslali kući

izgubila skoro 30 kilograma

Morali birati između Luke i Nine. Kandidati ipak Ninu poslali kući

Pred kandidatima je još jedno vaganje, kad će se vidjeti kakav su utjecaj na njih imali Ivan Krolo i Jelena Putnik kao treneri.

Ovog puta o ispadanju odlučuje crvena linija, ali neće ispasti oba člana para, nego će kandidati odlučiti koga od to dvoje kandidata žele spasiti.

Prvi je na vagu stao Petar te je konačno pao ispod 120 kilograma. Izgubio je 2,5 kg, što znači da sada ima 119 kilograma. Marijo je došao na 111 kg, što znači da je izgubio 1,3 kilograma. Mario koji je na posljednjem vaganju imao višak od 0,8 kg, sada je izgubio 4,2 kg te ima 123,7 kilograma.

Nina i Luka su sljedeći par koji ide na vagu. Nina je izgubila jedan kilogram dok je Luka s 101,2 kilograma došao na 100,6, što znači da je izgubio samo 0,6 kg. Markova je vaga ovog puta pokazala 123,9 kg, što je gubitak od 2,2 kilograma. Alen je izgubio fantastičnih 5,6 kilograma te sada ima 119,9 kg!

Irena je izgubila dva kilograma i sada ima 91,2 kg, a njezin par Domagoj izgubio je 2,1 kg te je došao na 128 kilograma.

Zadnje na vaganje idu Josipa i Biserka, koje već neko vrijeme sumnjaju u svoje sposobnosti. Josipa je došla na 105 kg, što je gubitak od 2,6 kg, a njezina partnerica Biserka svojim im je rezultatom osigurala da se nađu iznad crvene linije. Naime, ona je smršavila 3,1 kg te je napokon pala ispod 100 kilograma i sada ima 99,5 kg. Prema svim rezultatima, Nina i Luka su par koji se nalazi ispod crvene linije i kandidati će morati birati koga od njih dvoje žele spasiti.

Kandidati su imali pet sekundi da na pločice koje su bile pokraj njih napišu kojeg člana žutog para žele spasiti. Mario je dao svoj glas Nini jer smatra kako joj je ostanak važniji nego Luki. Biserka je dala svoj glas Luki jer vjeruje da će biti finalist i smatra da predano radi i pridržava se prehrane. Isto je glasala i Josipa, baš kao i Marijo jer Luku vidi kao svog velikog motivatora. I Petar je svoj glas dao Luki jer vjeruje da ga on motivira na bolje i jače. Domagoj je također spasio Luku, a svoje su mu glasove dali Irena i Marko tako da se na kraju Nina morala oprostiti od kandidata.

Nina je u show „Život na vagi“ došla sa 124 kilograma, a izlazi sa 95,1 kg, što znači da je izgubila 28,9 kilograma. No ono što kaže da se znatno promijenilo jest to da se više neće nikome podređivati samo da bi dobila nečiju ljubav.

Jelena i Krolo su se oprostili s kandidatima nakon što su tjedan dana živjeli s njima, a prokomentirali su i Ninino ispadanje te rekli da se nadaju kako će nastaviti s treninzima i izvan kuće. Krolo je rekao i kako se pomalo čudi ostalim kandidatima koji nisu izbacili Luku koji je najveća konkurencija svima.

Hoće li se već sljedeći tjedan pokazati da je ta odluka bila pogrešna, doznat ćemo u novim epizodama „Života na vagi“ koje su na programu od ponedjeljka do petka u 21 sat.

Reci što misliš!