Show
Upoznajte tri nove kandidatkinje koje će se boriti za osvajanje 'Gospodina Savršenog'

lijepe i mlade

Upoznajte tri nove kandidatkinje koje će se boriti za osvajanje 'Gospodina Savršenog'

U nastavku doznajte nešto više o još tri kandidatkinje. Imate li već sad favoritkinju?

Uskoro na RTL-u kreće prava borba - od 19. studenog, mlade će se ljepotice boriti za srce prezgodnog Gorana Jurenca u showu "Gospodin Savršeni". 

Već smo predstavili nekoliko sretnica koje će imati priliku upoznati markantnog Gorana, a sada otkrivamo još njih tri. 

Ivana Milat (38) voditeljica je fitness centra i voli adrenalin. Rođena je u Dubrovniku, odrasla na Korčuli, a živi u Zagrebu. Za sebe kaže da je pozitivna i komunikativna pa će sigurno provesti nezaboravne trenutke u showu. U slobodno vrijeme ide na badminton i rolanje te se može pohvaliti besprijekornom linijom. Tradicionalnih je svjetonazora i vjeruje u ljubav, a njezin bi je savršeni muškarac mogao osvojiti iskrenošću. Zauzvrat, ona će uvijek biti njegova najveća potpora.

Daisy Zaccarin (24) za sebe kaže da voli neplanirano putovati, što se čini kao da joj je oduvijek bilo predodređeno. Ta uvijek nasmijana i skromna djevojka po zanimanju je programerka, dolazi iz Slovenije, no rođena je u Italiji. Kad god može putuje, a o svojim avanturama piše blog. Pomalo sramežljivo otkriva kako bi je idealan muškarac mogao osvojiti osmijehom. Pri odabiru budućeg partnera jako joj je važno da mogu razgovarati o svemu te je otkrila kako nikad ne bi mogla biti s osobom koja misli da je uvijek u pravu.

Aleksandra Mitrović (24) iz Beograda dobro razumije kako je teško naći pravu ljubav u svijetu glamura, a ponajviše kad ti je život neprestano u koferima. Upravo iz tog razloga traži partnera na kojeg će se moći osloniti, kojem će vjerovati, koji će uvijek biti tu za nju i kojem može vjerovati. Po zanimanju je kulturologica i marketinška menadžerica, zna svirati flautu, a najviše voli izazove tako da će sigurno biti opasna konkurentica ostalim djevojkama. Kad god je u prilici, čita knjige, meditira i druži se s dragim prijateljima.

Kako će djevojke proći kod zgodnog Gorana, gledatelji će moći provjeriti u showu "Gospodin Savršeni" na RTL-u. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!