Zabava
Zbog otkazanih letova vjenčali se preko interneta

ZAGLAVILI U DUBAIJU

Zbog otkazanih letova vjenčali se preko interneta

Mladenci su se vjenčali u Australiji, ali su za rodbinu i prijatelje priredili i civilno vjenčanje u Londonu. No, zbog presjedanja su ostali u Dubaiju.

LONDON - Australsko-britanski par mladenaca, zarobljen u Dubaiju zbog blokade zračnog prometa u Europi, preko interneta se vjenčao pred matičarem u Londonu te sudjelovao u proslavi priređenoj za obitelj i prijatelje.

Sean Murtagh, 24-godišnji Londončanin, i njegova australska supruga, 30-godišnja Natalie, vjenčali su se u ožujku u Australiji, ali su za prijatelje i roditelje organizirali civilno vjenčanje i proslavu pira ove subote u Londonu. Problem je nastao kad je u četvrtak paraliziran zračni promet u Europi zbog oblaka vulkanskog pepela s Islanda te su mladenci ostali blokirani u Dubaiju gdje su presjedali.

Osoblje hotela u zračnoj luci, gdje je smješten mladi par, pomoglo im je da ne propuste svoje londonsko vjenčanje i prateću proslavu.

"Ukrasili su predvorje hotela. Napravili su nam tortu i postavili laptop sa Skypeom i projektorom. Nevjerojatno što su učinili za nas", izjavio je mladenac koji je posudio i odijelo.

"Sklopila sam mnoge brakove, ali nijedan kao ovaj. Bilo je genijalno. Kao bilo koje drugo vjenčanje, osim što mladenci nisu bili prisutni", izjavila je Caroline Black koja je vodila ceremoniju s druge strane web kamere.

Reci što misliš!