Zabava
Ma koja zima, seksi Coco T i kćerkica Chanel brčkaju u istim 'badićima'
Instagram: Coco T

Hoće li je opet zamjeniti s Kolindom?

Ma koja zima, seksi Coco T i kćerkica Chanel brčkaju u istim 'badićima'

Supruga repera Ice T, pohvalila se da uživa u obiteljskom odmoru. Coco se je za sebe i jednogodišnju kćer naručila identične kupaće kostime. A čini se da je i za jedan i drugi trebalo isto materijala

Starleta i bivša manekenka Coco T, koju su strani mediji zamijenili s hrvatskom predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, uživa u odmoru u toploj Floridi. Očito je obitelj iznajmila raskošnu vilu te uživaju u brčkanju u bazenu.

 

Hanging poolside with my baby girl! #familyvacation Matching swimsuits - @fedeswimwear

A photo posted by Coco (@coco) on Jan 16, 2017 at 12:05pm PST

Na društvenim mrežama se pohvalila da je za sebe i jednogodišnju naručila gotovo identične kupaće kostime. Obje imaju crno plave 'badiće', a čini da kako je za izradu trebalo i jednog i drugog trebalo gotovo isto materijala. 

Coco je, naime, jedva ugurala bujne grudi u minijaturni bikini, a činilo kako će trakice svaki čas puknuti pod opterećenjem. 

 

To nije prvi put da 37-godišnja Coco sebe i kćerkicu odjeva u iste odjevne kombinacije. Nedavno je objavila kako u istim trikoima zajedno vježbaju. I dok je dio fanova podržava, dio misli da je pretjerala i da jednogodišnju djevojčicu krivo odgaja. 

 

Coco, koja je s Ice T-jem više od deset godina, hejterima je odgovorila da se ona u potpunosti posvetila svojoj kćerkici i da je za drugo nije briga. 

 

 

 

Reci što misliš!