Zabava
Hoće li Caitlyn Jenner doista zaplesati sa Trumpom na inauguraciji?
MAC

tko je za valcer?

Hoće li Caitlyn Jenner doista zaplesati sa Trumpom na inauguraciji?

I dok su sati ostali do svečane ceremonije u Washingtonu, top tema je tko će ipak doći ondje. Caitlyn Jenner se već zaputila u glavni grad SAD-a. Šuška se da će s novim predsjednikom dobiti priliku i zaplesati na balu, ali tko će voditi

Danima je top tema tko će od poznatih i slavnih doći danas na svečanost inauguracije. I dok je većina glazbenika odbila nastupiti, to ne znači da u Washingtonu neće biti poznatih 'faca'. 

Jedna od njih definitivno će biti Caitlyn Jenner, koja je kako ističe njezin glasnogovornik, stigla u Washington iz Los Angelesa. No, šuškalo se kako bi Trump s 67- godišnjom Caitlyn poslije ceremenonije mogao i zaplesati na balu.

Photo: AP Images

Navodno su Donaldu Trumpu njegovi savjetnici rekli kako bi to bio dobar politički potez. 

"Ne mogu komentirati hipotetske teze. Nikada nismo s nikim kontaktirali s kim će Caitlyn plesati, i hoće li uopće plesati? Mogu samo reći da se pitam tko bi vodio u tom plesu.", komentirao je šaljivo glasnogovornik Jenner magazinu People. 

Jenner navodno na inauguraciju uopće nije zvao Trump nego American Unity Fund, organizacija koja se bori za prava LGBT zajednice. 

"Caitlyn vidi svoj dolazak ondje kao šansu da se bori za prava LGBT zajednice i želi zaštititi prava svih ljudi, bez obzira na to koja je politička stranka na vlasti. Nije joj problem istaknuti koliko su Republikanci pogriješili u nekim stvarima", ispričao je izvor magazinu People. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!