Zabava
Srbi o unuku Franje Tuđmana koji je medijima nudio svoj pornić i sada je pravoslavac: 'Deda se prevrće u grobu'
Twitter

'zvijezda' u obiteljskoj lozi

Srbi o unuku Franje Tuđmana koji je medijima nudio svoj pornić i sada je pravoslavac: 'Deda se prevrće u grobu'

Samoprozvani 'unuk' prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana za srpski tabloid Alo je otkrio kako je prešao na pravoslavlje, da se krstio u pravoslavnoj crkvi te da je uzeo novo krsno ime – Aleksandar.

37-godišnji Igor Tuđman, unuk pokojnog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, otkriva za Alo! da je postao pravoslavac i da se krstio u pravoslavnoj crkvi, u kojoj je i dobio i novo krsno ime.

Obred je, kaže, obavio u strogoj tajnosti u jednoj hrvatskoj crkvi.

"Sada koristim krsno ime jer mi gordo zvuči. Uopće mi ne smeta što mi neki prijatelji prigovaraju jer mi Beograd nije stran niti mi smetaju Srbi. Nisam uopće hrvatski nacionalist", rekao je 37-godišnji Tuđman za Alo.

Rekao je kako se na taj korak odlučio jer 'ne dijeli ljude po nacionalnosti već po tome kakav je tko čovjek'.

"Pa i moj djed Franjo i njegova obitelj živjeli su u Beogradu, a i njegova dva unuka imaju srpska imena", kaže Tuđman.

On sada živi i radi u Cannesu gdje koristi novo ime, a ne koristi ni prezime Tuđman kako netko ne bi pomislio da ga obitelj gura u karijeri.

"U Cannesu snimam emisije o noćnom životu, glazbi, automobilima i sportu. Snimam i dokumentarnu seriju o svom životu i razne reklame, a u veljači mi izlazi i glazbeni album", kaže.

Nije mu uopće unuk, već unuk Franjinog brata

Inače, Igor, odnosno Aleksandar, uopće nije unuk Franje Tuđmana, već unuk Franjinog brata, a poznat je samo po tome što je 2013. godine s tadašnjom suprugom opljačkao jednog Beograđanina zbog čega je na dvije godine završio iza rešetaka. Prije toga je, navodno, srpskim medijima nudio svoj pornić.

Citaj, prati i komentiraj naše price i na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!