Zabava
Kćer Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Jadrana
Goran Novotny i Josip Čekada

baš poput mame

Kćer Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Jadrana

Danijela Gračan prije 18 godina je ponijela titulu Kraljice Svijeta, a sada je njezina lijepa kći, koju je dobila s ngometnim trenerom Nenadom, dokazala da jabuka ne pada daleko od stabla

Prelijepe finalistice izbora Kraljice Jadrana, koje su pristigle sa cijelog Jadrana, od Pule do Dubrovnika, okupile su se ovog vikenda na bajkovitom otoku Rabu, gdje je u nedjelju održan finalni izbor za Kraljicu Jadrana 2018.

Prestižna titula najljepše pristala je Riječanki Emi Gračan, čija je mama Danijela Gračan prije 18 godina, jedina s ovih prostora, ponijela titulu Kraljice Svijeta.

Prvom princezom proglašena je Dea Brajković iz Pule, a druga princeza Klara Staničić iz Splita. Titulu kraljice fotogeničnosti odnijela je Katarina Gračanin, kraljica medija ove godine je Dolores Sorgarello dok je za kraljicu osobnosti okrunjena Danijela Cegledi, a Valentina Kraš nova je kraljica elegancije.

Djevojke su prošetale pistom u bajkovitim vjenčanicama i svečanim haljinama te u kupaćim kostimima u kojima prevladavaju žive, razigrane boje koje podsjećaju na ljeto, more i valove. Novoj Kraljici Jadrana 2018. krunu je predala pjevačica Maja Bajamić koja se pobrinula za dobru zabavu i za glazbeni dio večeri. Kraljice su plesale do ranih sati na priređenom after party-u, gdje se nova Kraljica Jadrana po prvi puta predstavila javnosti te vinom i pjenušcem najstarije i najnagrađivanije hrvatske vinarije Iločki podrumi, čije se vino traminac konzumiralo i na nedavnom kraljevskom vjenčanu princa Harrya i Meghan.

Finalni jubilarni 25. izbor Kraljice Hrvatske 2018. održat će se krajem godine u Rovinju u hotelu Lone.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!