Zvijezde

Uskrsna avantura nove Miss Universe Hrvatske

Hrvatska ima novu Miss Universe, a ona, pak, svoj prvi celebrity zadatak! Želeći doznati nešto više o njezinu životu i planovima, ljepoticu Ivanu Mišuru odveli smo na mali uskrsni izazov. Sve je prepreke, od bojanja pisanica do pripremanja blagdanskog jela, uspješno prošla.

Unatoč brojnim poslovnim obavezama koje su je zatekle doslovno preko noći, novopečena miss Universe, 24-godišnja Zagrepčanka Ivana Mišura pronašla je vremena i za najpoznatiju uskršnju tradiciju - bojanje jaja!

"Ususret Uskrsu cijela moja obitelj sudjeluje u farbanju jaja, dekoraciji stola i to je jedno druženje, jako zabavno bude", kazala je Ivana Mišura.

Ova prekrasna mlada djevojka nije jedna od onih ljepotica koje u kulinarsku oazu ulaze svake prijestupne godine! Štoviše, za uskrsne blagdane neće paziti ni na zavidnu liniju!

"Pošto je ipak blagdan, želim uživati u hrani. Zdrava prehrana i teretana, sve se to da nadoknaditi", objašnjava Ivana.

U konkurenciji 19 djevojaka, ove godine Ivana je bila najljepša. No, kako sama kaže - nije sve u izgledu!

"Sebe kad bi opisivala, rekla bi da sam dobra prijateljica, da sam povjerljiva, iskrena. Jednostavna sam! Nisam komplicirana, ono što vidite - to i dobijete", rekla je Miss Universe.

Buduća ekonomistica i nesuđena pravnica također želi mir u svijetu, prvenstveno zato što itekako prati politička zbivanja u zemlji i šire! Ipak, nijedan hrvatski političar nije joj zapeo za oko!

Više pogledajte u prilogu.

Reci što misliš!