Zvijezde
Severina se udala za Igora u istarskim Balama, tijekom cijele ceremonije plakala od sreće!
Facebook

zavarala medije krivom objavom datuma

Severina se udala za Igora u istarskim Balama, tijekom cijele ceremonije plakala od sreće!

Glas Istre javlja kako su svadbi prisustvovali najbliži prijatelji te obitelj – maleni Aleksandar, Severinina majka, kao i kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović

Severina i Igor Kojić sudbonosno da rekli su danas oko 12.30 u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama.

Iako je na svom Facebooku objavila da se udaje 22. studenog, očito je Severina zavarala medije kako bi se mogla udati u miru u Istri.

Glas Istre javlja kako su svadbi prisustvovali najbliži prijatelji te obitelj – maleni Aleksandar, Severinina majka, kao i kumovi Andrea Čermak i Boris Đikanović. Vjenčao ih je župnik Aleksandar Vujisić, a mlada je nosila decentnu bijelu vjenčanicu. Tijekom cijele ceremonije je plakala. Mladoženja je nosio elegantno odijelo s leptir-mašnom. Slavlje se održalo u restoranu "Lav", koji je ostao zatvoren za nepozvane. Pričalo se kako će se vjenčati u Beogradu, ispred 500 ljudi.

Severina i njeni bližnji stigli su u Bale prije koji dan. Crkva i restoran "Lav" blokirani su zbog zaštitara pa je nemoguće fotografirati vesele svatove. Zanimljivo je, kaže nam izvor, da je fotografija koju je danas objavila Severina na svom Instagramu nastala u Balama, nakon vjenčanja. Razgaljeni Igor Kojić i Severina skočili su u bazen i fotografirali se.

Mili moj, da se nismo sreli stvarno bila bi grijehota... 22.11.

Reci što misliš!