Zvijezde

Ava Karabatić se ne boji moguće zatvorske kazne od pet godina već debljanja i ptica!

Dugo je nije bilo i već smo je se pomalo zaželjeli, jer, ruku na srce, Ava Karabatić može biti sve, ali dosadna nikad.

Iz Srbije je ovih dana stigla u Zadar na ponovljeno suđenje za ucjenu profesora s tamošnjeg Filozofskog fakulteta. Iako joj prijeti zatvorska kazna, kaže, ne boji se presude. Plaši se samo ptica i debljanja. 

Sređena od glave do pete - i potpuno opuštena - kao da je ne mori ni jedna briga svijeta. Ava Karabatić poput holivudske zvijezde stigla je pred zadarski općinski sud!

"A sta moj otac kaze namjerno sam skinila naocale u ocima vidis kakav je ko covik a ono najvaznije je da ja nemam cega da se bojim", kaže Ava.

Neustrašiva Ava ne strahuje, ali činjenica stoji -  prijeti joj zatvorska kazna od jedne do pet godina!

Naime, prošlo je gotovo sedam godina otkad je fakultetski profesor prijavio svoju studenticu, nestašnu starletu, njezina tadašnjeg dečka Špiru i njezinu majku - zbog iznuđivanja novca i prijetnji objavom lascivnih SMS poruka! Iako je Špiro preuzeo krivicu, županijski sud je imao drukčije viđenje situacije od općinskog - i evo Ave opet na početku!

"Iz tog razloga je ukinuo prvostupanjsku odluku odnosno presudu i sada je pred novim sucem novo sudenje koje ce biti nesto krace od prijasnjeg", dodaje Frane Grbić, odvjetnik Ave Karabatić.

"Ja se ne bojin presude ja se u zivotu nicega  ne bojim(prekrti)  jedino u zivotu cega se bojim su ptice, imam fobiju  iza toga stojim i debljanja  evo i linijja i dalje pokazuje da sam jos za modne piste! 

Umjesto željenih modnih pista - Ava će se smucati po sudnicama! Predlaže i poligraf, jer kako je ponovila puno puta - ničeg se ne boji. Osim ptica. I debljanja. 

Usprkos fakultetskim nestašlucima, Ava je ipak diplomirala talijanski i latinski jezik. Radi kao televizijska voditeljica u susjednoj Srbiji, a priprema i nove poslovne projekte.

"Pisem autobiografiju zvat ce se ja nomad ili nomad ja ljudi su tako i tako kao ovce pa neka gugalaju ko su bili nomadi i kakvi su nacin zivota vodili", dodaje Ava.

A ona sada, kaže - živi svoj san! San koji je doduše malo okaljan pokojim ponovljenim suđenjem, ali... koga briga?! Proći će i to :) 

Reci što misliš!