Zvijezde
Majci M. Jacksona prvo oduzeli, a zatim vratili skrbništvo
RTL

'dobro brine za njih'

Majci M. Jacksona prvo oduzeli, a zatim vratili skrbništvo

Sud je vratio puno skrbništvo nad djecom Michaela Jacksona njihovoj baki Katherine osam dana nakon što joj ga je oduzeo zbog njezina napuštanja zajedničkog doma.

Američki sud vratio je skrbništvo nad troje djece preminule pop zvijeze Michaela Jacksona njegovoj majci Katherine Jackson, no kao dodatnog privremenog skrbnika imenovao je i Michaelova nećaka T.J. Jacksona, prenose američki mediji.

"Jasno mi je da se za djecu dobro brine gospođa Jackson", kazao je na ročištu održanom u četvrtak u Los Angelesu sudac višeg suda Mitchell Beckloff dodajući da je očito i da djeca imaju bliske veze i s T.J. Jacksonom, sinom Michaelova brata Tita Jacksona.

Sud je vratio puno skrbništvo nad djecom njihovoj baki osam dana nakon što joj ga je oduzeo zbog njezina napuštanja zajedničkog doma. Katherine Jackson je, naime, u pratnji kćeri napustila zajednički dom u Los Angelesu i deset dana se nije javila svojim unucima.

Na sljedećem ročištu 22. kolovoza sud će odlučiti treba li produljiti privremeno pravo skrbništva T.J. Jacksonu, a sudac je već naznačio da bi to mogao učiniti jer se T.J. brinuo za djecu kad god to nije mogla njihova baka.

S tim planom suglasila se i američka pjevačica Diana Ross koju je Michael Jackson imanovao dodatnom skrbnicom svoje djece u oporuci.

Reci što misliš!