Zvijezde
Ava se seksala dva puta, no oba muškarca tvrde suprotno!
Screenshot (Youtube)

Nitko nije dirao starletu

Ava se seksala dva puta, no oba muškarca tvrde suprotno!

Otkako je Ava Karabatić ušla u Big Brother kuću ne prestaje izazivati skandale. Do sada je pred kamerama stupila u spolni odnos dva puta u samo nekoliko dana, no njeni partneri tvrde suprotno.

Nakon što je odmah prvu večer Ava Karabatić ušla u krevet kaskaderu Urošu Ćetiću te s njim stupila u spolni odnos, njen je otac taj čin opravdao tvrdnjom da je Ava istinski zaljubljena u Uroša.

Po izlasku iz kuće Velikog Brata Uroš je novinarima rekao kako s Avom nije spavao već da su to samo odglumili kako bi čim duže ostali u kući.

Starleta jer brzo zaboravila kaskadera te se nakon samo nekoliko dana bacila u zagrljaj Željku. Par pusica u bazenu bilo je dovoljno da Ava i Željko završe u krevetu i poseksaju se pred kamerama.

Ni to nas nebi previše čudilo da Željko nedavno u ispovjedaonici nije priznao da oni uopće nisu spavali zajedno. On naime tvrdi kako nije bilo seksa, ali da je on voli kako se može voljeti nekoga s kim si 10 dana.

Hoće li Željku ovaj navodno lažni seks s Avom pomoći da duže ostane u kući nismo sigurni, ali biti će zanimljivo gledati tko je idući na Avinom popisu

Reci što misliš!