Zvijezde / Domaće zvijezde

Avini memoari: htio ju je kupiti bogati Rom za 200.000 eura i udati je za svog 15-godišnjeg sina

Uopće ne sumnjamo da je život Ave Karabatić prepun anegdota koje bi baš svaku autobiografiju učinile ekstra zanimljivom. I baš zato jedva čekamo kad će njezina izići, jer sigurni smo da će biti smijeha

"Je li to Ava? Da, tko ste vi? Sulejman. Je li Veličanstveni? Ne, Šaćiri. A što ste htjeli? Da mi pjevaš na svadbi sinu, ovdje u Rumunjskoj. A ako se udaš za njega, dat ću ti 200 tisuća eura!"

Tako je zvučala još jedna nemoralna ponuda u životu starlete, mlade pjevačice i buduće spisateljice Ave Karabatić. Od ovakvih se ponuda trenutačno odmara u Novom Sadu, odakle nam se javlja video porukom.

"Dok sam ja boravila u realityju, njegov sin, sada15-godišnjak, je nekako došao do mog broja, ali teško je bilo dobiti liniju... Tako da sam zbilja dobila bračnu ponudu, ali ništa od toga", priča nam Ava. 

Iako se na prvu šokirala, Avi je ponuda bila itekako simpatična. Već je zamišljala svoje plakate po cijeloj Europi uz pratnju romskog orkestra. No, onda se brže bolje osvijestila i shvatila da joj je za udaju ipak prerano.

"Tu su neke cifre u pitanju koje su velike, ali ja inače ne pišem i ne pričam o ciframa, ali eto ako vas baš zanima, radi se o 200 tisuća eura", rekla nam je. 

No, navikla je naša iskusna Splićanka na ovakve ponude. "Uvijek je bilo muškaraca koji su me htjeli impresionirati i putovanjima i kamionima i pjesamama i dijamantima", dodaje. 

Možda kamioni i dijamanti kod nje ne prolaze, no znamo na što pada od prve. "Lutkice, magnetići, razglednice, crteži, majice sa mojim imenima", kaže. 

A čime su je osvajali brojni poznati hrvatski sportaši i političari opisat će u budućem hrvatskom bestseleru koji je u međuvremenu promjenio ime. Od 'Rođena s vukovima' postao je 'Ja, nomad'. U istom će se osvrnuti i na strah koji osjeća zbog suđenja na kojem je optužena za ucjenjivanje profesora.

"Ne bi puno komentirala sud. Ja uvijek kažem da nažalost ništa u životu ne ide po planu - ide onako kako je sudbina to zapisala", kaže Ava. 

Kao da joj nije bilo dovoljno problema, Avu je nedavno pogodio i razvod roditelja. Trenutačno cijela obitelj prolazi kroz traumu. 

"Osjećam se onako, volim Stallonea, Rockya sam se nagledala, sjećam se kad je Rocky bio pred nokautom, tako da se sad osjećam kao Rocky", kaže Ava jer, kako sama kaže, nije kukavica i njezina pažnja se ne može kupiti. Ulica ju je tome naučila.

"Džabe fakultet, džabe sve ako nemate uličnu školu! Treba se snaći u svakoj situaciji - voli vas Ava", poručila je za kraj. 

 

Reci što misliš!