Zvijezde / Domaće zvijezde
Zabrinuti Goran Višnjić poručio: 'Molite za sve pogođene ovim paklom'
Instagram

U LOS ANGELESU GORE KUĆE

Zabrinuti Goran Višnjić poručio: 'Molite za sve pogođene ovim paklom'

Vatrogasna služba je zbog požara oglasila 'ljubičastu uzbunu' za Los Angeles za koju kažu da još nikad nije bila oglašena

Nekoliko požara je bjesnjelo u srijedu u okolici Los Angelesa, a više od 200.000 ljudi je bilo obuhvaćeno naredbom za evakuaciju.

Losangeleski gradonačelnik Eric Garcetti rekao je da najveća opasnost prijeti ljudima u Los Angelesu, drugom po veličini gradu SAD-a koji ima 4 milijuna stanovnika.

Požari nazvani Thomas, Creek, Rye, Skirball i Getty progutali su više od 32.000 hektara terena u nepuna dva dana.

Vatrogasna služba je oglasila "ljubičastu uzbunu" za Los Angeles za koju kažu da još nikad nije bila oglašena, izvijestivši o ekstremnim uvjetima.

Zbog požara je zatvoren dio glavne prometnice u gradu, autocesta 405 koja prolazi ispred glasovitog Getty Centera, koji će biti zatvoren barem do četvrtka. 

 

 

Snimku vatrene stihije snimljenu upravo s te autoceste objavio je i naš Goran Višnjić, koji sa suprugom Evom i troje djece već godinama živi tamo. 

"Ovo je izlaz s autoceste za muzej Getty. Ovo je suludo. Vatra nikada nije bila ovoliko blizu gradu. Molite za sve pogođene ovim paklom", napisao je Višnjić

Televizijske mreže su pokazivale četvrt Bel-Air u kojoj slavne osobe i milijarderi, među kojima su i Elon Musk i Beyonce, imaju vile vrijedne više milijuna dolara. Kako navodi NBC, gorio je Moraga Estate, imanje medijskog magnata Ruperta Murdocha s vinogradom, vrijedno 30 milijuna dolara. Pjevač Lionel Richie je otkazao koncert u Las Vegasu kako bi bivšoj supruzi Brendi Harvey Richie pomogao u evakuaciji.

Reci što misliš!