Zvijezde / Domaće zvijezde
Ivan Pažanin se pohvalio 'prinovom' u obitelji

stižu čestitke

Ivan Pažanin se pohvalio 'prinovom' u obitelji

Voditeljica i žiri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' oduševili su pratitelje na društvenim mrežama svojim zajedničkim fotografijama sa seta na kojima izgledaju kao prava obitelj

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i članovi žirija popularnog RTL-ovog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' posljednjih mjesec i pol dana intenzivno se druže u Jadran filmu, gdje svakodnevno i po 12 sati snimaju nove nastavke. Stoga nikog ne čudi što su Doris, Mateja Domitrović Sabo, Mate Janković, Ivan Pažanin i Tomislav Špiček toliko povezani da se smatraju pravom malom obitelji.

Tako su Doris i Mate na svojim Instagram profilima objavili 'obiteljske' fotografije sa seta, naizgled vrlo slične, a opet svaka sa svojom pričom. Dok voditeljica svoju televizijsku obitelj uspoređuje s onom iz kultne TV serije 'Dinastija', Mate se svojom verzijom fotografije našalio na svoj račun opisavši se 'crnom ovcom' obitelji. 

 

 

A post shared by Chef. (@matejankovic) on Feb 21, 2018 at 7:33am PST

 

No, fotografija novog člana obitelji Pažanin privukla je najveću pažnju obožavatelja. Splitski chef nije mogao odoljeti malom zelenom kameleonu koji se bez straha smjestio na njegovoj ruci, podižući jednu nogu u zrak zbog čega se na fotografiji doima kao da pozdravlja sve znatiželjnike.

 

 

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on Feb 21, 2018 at 10:28am PST

 

"Prinova u familiji. Primam čestitke", našalio se Ivan u opisu fotografije koja je u vrlo kratkom roku dobila nekoliko tisuća lajkova i čestitki, među kojima su komentari poput 'isti ćaća' i 'što da donesemo za babinje'. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!