Zvijezde / Domaće zvijezde
Mia Pojatina nova Miss Universe Hrvatske
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

najljepša hrvatica

Mia Pojatina nova Miss Universe Hrvatske

Na jučerašnjem natjecanju za Miss Universe Hrvatske, titulu najljepše odnijela je dvadesetdvogodišnja Mia Pojatina iz Nove Gradiške.

Mia Pojatina je nova Miss Universe Hrvatske, odlučio je jučer žiri u u Studiju Anton Marti. Ima samo 22 godine, a diplomirala je medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu. Uz to, može se pohvaliti zavidnim brojem hobija pa tako već 15 godina svira klavir, trenira odbojku, a bavi se još boksom i pjevanjem.

U natjecanju je sudjelovalo 19 djevojaka iz cijele Hrvatske, a najljepših je 10 prošlo dalje u finale gdje je žiri odlučio kojih će 5 imati priliku odgovarati na njihova pitanja i natjecati se za krunu. 

Titulu Prve pratilje odnijela je Zagrepčanka Danijela Galeković, dok je drugom pratiljom proglašena Silvana Došen iz Splita. Osim što je proglašena najljepšom Hrvaticom, Miji Pojatini pripala je i titula za Miss fotogeničnosti

Posjetitelji su imali priliku uživati u nastupima Gorana Karana i Jacquesa Houdeka, a posebnu je pažnju privukla bivša žena Donalda Trumpa, Ivana Trump, koja je ujedno bila i članica žirija. 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!