Zvijezde / Domaće zvijezde
Anita Dujić predstavila novu kolekciju nakita
Marko Grubišić

sve joj ide

Anita Dujić predstavila novu kolekciju nakita

Iako već neko vrijeme živi u Londonu gdje je otišla zbog ljubavi, ali i rada na novim internacionalnim projektima, ne odustaje od dizajniranja nakita.

Najnovija Juno CHI kolekcija nakita iza kojega stoji naša poznata dizajnerica i model Anita Dujić, napokon je vani.

Nova kolekcija Juno CHI spoj je elegancije i profinjenosti te se može nositi u apsolutno svakoj prilici. Jednostavan, ali upečatljiv nakit idealno će se uklopiti u svaku modnu kombinaciju kojoj će podariti dozu decentnosti.

„Nova Juno kolekcija nakita za mene je posebna zbog toga što sam se prvi put poigrala s drugačijim materijalima kao što su 14karatno žuto zlato i drago kamenje poput rubina, smaragda i safira. Zajedno s buđenjem prirode, budile su se u meni ideje na kojima sam dugo radila. Inspiraciju za ove posebne i jedinstvene komade pronašla sam u čudesnim oblicima, bojama i mirisima prirode. Ovaj nakit je vječan i može se s ljubavlju prenositi i povezivati ljude generacijama, jer minimalizam i elegancija nikada ne izlaze iz mode.“- rekla je Anita Dujić, koja se i u ovoj Juno kampanji našla ispred objektiva.

Podsjetimo, Anita Dujić već neko vrijeme živi u Londonu gdje je preselila zbog ljubavi. Naime, u rujnu je radila kao scenografkinja i dekoraterka setova na snimanju nastavaka hollywoodskog mjuzikla 'Mamma Mije' na Visu. Ondje je njezino srce osvojio menadžer iz Škotske Duncan Broadfoot.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!