Zvijezde / Domaće zvijezde

Nina Badrić ponovno zaljubljena, a mi vam otkrivamo koga ljubi

Naša je poznata pjevačica, čini se, ponovno dočekala čarobno jutro. Baš kao što i kaže njezina pjesma - jedna iskra dovoljna je da zapali vatru! E, pa na taj dim se uhvatila i ekipa Exkluziva jer stara narodna kaže: gdje ima dima, ima i vatre

Nina Badrić ne skida osmjeh s lica, a čini se da smo bili u pravu kad smo pomislili kako je upravo ljubav razlog njezinoj sreći. Da se nešto kuha, barem leptirići u trbuhu, potvrdila nam je i ova glazbena diva.

(FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL)

"Jeste li Vi zaljubljeni? Ptičica nam je šapnula da imate novu ljubav?", upitali smo Ninu.
"Pa pitajte ptičicu onda za sve dalje. Di je ta ptičica?", našalila se. E sad, ako je vjerovati ptičici, tj. gradskim kuloarima, Nina Badrić navodno ljubi tajnovitog poduzetnika rodom iz Livna, imena Tino Bralo.

No da blizak odnos pjevačice i 52ogodišnjeg livanjskog šarmera nije samo pusti trač, svjedoče i njihova zajednička druženja. Tako su prošlog tjedna viđeni na večeri u jednom poznatom zagrebačkom restoranu u centru grada, a naši izvori tvrde za su izgledali sretno.

"Tračevi su tu da bi otišli u zrak", kratko je prokomentirala Nina. 

A baš u taj zrak, javlja nam ptičica, otišli su i zaljubljeni golupčići koji su proveli romantične trenutke na Maldivima s kojih je Nina redovito objavljivala i slike na svojim društvenim mrežama. Mjesto za dvoje pod suncem je itakako romantičan odmor.

"Bez obzira na to što mnogima djelujem vrlo romantično  i emotivno zbog pjesama koje pjevam, teško me je počkaljiti!", našalila se poznata pjevačica. 

(FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL)

Počkaljila se, kako kaže Nina, do sada jednom ozbiljno. 45ogodišnja pjevačica nakon razvoda od poduzetnika Bernarda Krasnića nerado je govorila o novim ljubavima, iako su je spajali s najpoželjnijim neženjama poput Gorana Bogdana i Janka Popovića Volarića

"život je ipak da se živi između 4 zida, a sreća je ipak da se u njoj uživa, a ne priča na sva zvona", poručila je Nina. 

Ono što je odlučila reći neke su osnovne karakteristike koje njezin muzškarac mora zadovoljiti: "Meni je odanost najseksi. Muškarac koji je pripadan isto kao i zena koja je pripadna jednom odnosu; koji je vjeran u svakom mogućem pogledu. Mislim da je to doista izvedivo", otkrila je pjevačica,

Nas je dalje zanimalo privlače li je mlađi ili stariji muškarci:  "Nebitno mi je - stariji mlađi, deblji mršaviji, ćelav ćosav čupav", rekla je. 

No nakon ljubavnih uspona i padova, Nina ima samo jedno pravilo!

"Nekako završim s baš tim za koga sam rekla "s njim nikada" i više ne govorim tu rečenicu i mislim da me život može iznenaditi", rekla je za kraj pjevačica. 

Nadamo se da je ovoga puta iznenađenje ono pravo, jer ovoj glazbenoj divi čini se baš sve ide o ruke! 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!