Zvijezde / Domaće zvijezde
Doris Pinčić Rogoznica rodila. Stigla je Gita

veselje u obitelji

Doris Pinčić Rogoznica rodila. Stigla je Gita

Boris Rogoznica otkrio je kako su on i supruga u srijedu su dobili drugo dijete, djevojčici je stariji brat Donat izabrao

Pozdrav svima, točno u 18 sati na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita, pohvalio se glazbenik Boris Rogoznica novim članom njihove obitelji. 

Dodao je kako je porod njegove supruge, radijske i televizijske voditeljice Doris Pinčić Rogoznice u zagrebačkoj Vinogradskoj bolnici prošao izvanredno, a na fotografiji Doris leži kraj svog supruga i čita knjigu. 

 

Pozdrav svima, točno u 18h na svijet je stigla prekrasna i zdrava djevojčica Gita. Sve je prošlo izvanredno. Veliko hvala preljubaznom medicinskom osoblju Vinogradske bolnice. Živili!!!

A post shared by Boris (@boris_rogoznica) on Jun 27, 2018 at 9:40am PDTBračnom paru, koji već ima sina trogodišnjeg Donata, na prinovi su čestitali brojni prijatelji i poželjeli dobrodošlicu Giti na svijet. 

Bračnom paru, koji već ima trogodišnjeg sina Donata na prinovi su čestitali brojni prijatelji i poželjeli dobrodošlicu Giti na svijet.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!