Zvijezde / Domaće zvijezde
Vesna Dragojević: 'Kako sam? Skršilo me sve ovo, ali ne dam se'
Tino Juric/PIXSELL

sasvim otvoreno

Vesna Dragojević: 'Kako sam? Skršilo me sve ovo, ali ne dam se'

Supruga glazbenog velikana po prvi put je progovorila nakon njegove smrti , ali i otkrila u čemu pronalazi snagu za ići dalje

Vesna Dragojević, supruga pjevačke legende Olivera Dragojevića, koji je nedavno preminuo, po prvi put je za Jutarnji list progovorila nakon smrti supruga, kojeg je voljela četrdeset i pet godina. 

"Kako sam? Dobro. Dobro, koliko dobro mogu biti. Skršilo me sve ovo, ali ne dam se. Dovoljno sam jaka. Svjesna sam da život ide dalje, da tako mora biti', rekla je Vesna Dragojević za Jutarnji list. Trenutno se nalazi u Vela Luci. Ostala je ondje nakon Oliverova sprovoda, a s njom su djeca i unuci.

'Sin Davor dovršava kuću koju gradi na Prižbi. Nevjesta, Davorova Karmen, uskoro treba roditi. Nosi mog i Oliverovog šestog unuka, koji će se zvati Marko. Marka Oliver nikad neće vidjeti, ali, naravno, znao je da nam dolazi. Maleni bi na svijet trebao doći za koji tjedan, ali, kako stvari stoje, ne bi nas začudilo da malo i urani. Svi ga jedva čekamo i jako mu se veselimo. Tako izgleda ide u životu: nakon velike tuge dolazi velika sreća', ispričala je Oliverova supruga.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!