Zvijezde / Domaće zvijezde
Godinu dana nakon prekida Hauser pjeva Rozgine pjesme. Želi li joj to nešto poručiti?
Promo

'oprosti mala'

Godinu dana nakon prekida Hauser pjeva Rozgine pjesme. Želi li joj to nešto poručiti?

Stjepan Hauser objavio je video na kojem on i lijepa plavuša pjevaju pjesmu Hauserove bivše djevojke, Jelene Rozge

Otkako je preminuo Oliver Dragojević, Stjepan Hauser na svom Instagram profilu redovito objavljuje snimke obrada Oliverovih pjesama, na kojima on svira klavir, a atraktivna plavuša pjeva uz Stjepanovu pratnju. 

Ovaj put je duo odlučio izvesti pjesmu Jelene Rozge,  'Oprosti mala', što je poprilično iznenadilo mnoge jer je kao što znamo, Stjepan prije godinu dana, prekinuo s Jelenom Rozgom. 

I dok su neki hvalili njihovu izvedbu, drugi nisu imali riječi hvale za Stjepana zbog izbora pjesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trazili ste, dobili ste! “Oprosti Mala” od Rozge, uzivajte �

A post shared by HAUSER (@hausercello) on Sep 7, 2018 at 6:19am PDT

 

Neki su mu poručili kako je jadan, a drugi kako je očito da ju još uvijek nije prebolio, jer ju stalno spominje, a ona njega ne.

"Želim ovim putem svima razjasniti neke stvari jer je očigledno došlo do velikog nesporazuma. Čini mi se da mnogi od Vas nisu vidjeli moju prijašnju objavu. U prethodnoj objavi, htio sam malo razveseliti sve Vas koji ste me podržali u pjevanju, te sam Vas upitao da u komentarima napišete pjesmu koju želite najviše čuti... Najviše likeova dobila je upravo pjesma 'Oprosti Mala' u izvedbi Jelene Rozge. Nisam imao ni u jednom trenutku namjeru izrugivanja ili išta negativno, već dapače, osobno smatram da je pjesma prekrasna i htio sam iskazati poštovanje prema svima koji su izglasali upravo tu pjesmu. Posebno smo se potrudili da nikako ne uvrijedimo ni pjevačicu, a ni da iznevjerimo Vas, što se vidi u načinu kako smo interpretirali samu pjesmu. Širimo ljubav i pozitivu, a ne mržnju", oglasio se Stjepan ubrzo.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!