Zvijezde / Domaće zvijezde
Miroslav Škoro: ' Doktori su mi zaustavili srce na više od sat vremena. Zbog njih sam živ'
Hrvoje Jelavić/Pixsell

hitna operacija

Miroslav Škoro: ' Doktori su mi zaustavili srce na više od sat vremena. Zbog njih sam živ'

Glazbenik Miroslav Škoro prije dva tjedn završio je u zagrebačkoj bolnici KB Merkur zbog srčanih tegoba i ondje je zadržan na liječenju. Sada je otkrio da je završio na hitnoj operaciji

56- godišnji Miroslav Škoro nedavno je, na veliko razočaranje mnogobrojnih obožavatelja, morao otkazati sve već unaprijed dogovorene koncerte.

Znalo se samo da naš popularni pjevač ima problema sa srcem no detalji njegova zadržavanja u bolnici nisu bili poznati dok on nije na svojoj Facebook stranici objavio kako je 29. kolovoza zapravo završio na hitnoj operaciji.

"Prije dva tjedna probudila me snažna bol u prsištu. Nakon ultrazvuka zaključeno je kako je za mene, zbog začepljenih krvnih žila, najbolje rješenje operativni zahvat. Zaustavljeno mi je srce na više od sat vremena i ugrađene su mi četiri premosnice. Zahvaljujući tome danas sam živ...", napisao je na društvenoj mreži Škoro. 

Između ostalog objasnio je kako je u srijedu, napokon pušten na kućnu njegu. 

"Slab sam i trebat će mi neko vrijeme da se oporavim. Ispričavam se svim organizatorima i publici, jer je puno nastupa odgođeno ili otkazano. Na žalost, toga će biti još. Trenutačno nisam u stanju biti samostalan. Zahvaljujem svom medicinskom osoblju s kojim sam se susreo u ta dva tjedna. Bez obzira na to što i sam znam ponekad zločesto komentirati hrvatsko zdravstvo, ti naši ljudi pravi su čarobnjaci koji, uz svoja mala primanja, osiguravaju vrhunsku skrb i pružaju ljubav i pažnju", dodao je Škoro. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!