Zvijezde / Domaće zvijezde

'E, Hrvatska moja, prevaro': Ivana Vida u borbi protiv visokih računa za vodu

"Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691 kunu i 66 lipa. E, Hrvatska moja, prevaro", napisala je na Instagram profilu Ivana Vida, supruga nogometnog reprezentativca Domagoja.

Žali se upravi vodovoda. Upravo to napravila je Ivana Vida, supruga Domagoja Vide, ali njena žalba nije uvažena. Zbog toga je putem društvene mreže pozvala druge na oprez. Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade teški je bezobrazluk, napisala je i dodala:

"Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom."

Račun za srpanj oko 692 kune, onaj za kolovoz samo 80.

Ivana Vida trenutačno je u Zagrebu, no nije bila raspoložena za razgovor ispred kamere RTL. U neslužbenom nam je razgovoru rekla kako sporan račun nema namjeru platiti jer je jasno vidljivo gdje su ona i suprug bili u sedmom mjesecu.

Rekla nam je i da je njezina susjeda dobila isti račun, no drugi građani ovog elitnog naselja u zagrebačkoj podsljemeskoj zoni ovih mjeseci nisu imali pritužbi.

A normala su, barem za Zagrebački holding, nevjerojatni računi koji se tu i tamo zalete većini građana barem jednom godišnje. Obračun se, kažu, radi svakih šest mjeseci, a u periodu između se računi procjenjuju. Nisu, dakle, ništa krivo poslali samo su krivo procijenili. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!