Zvijezde / Domaće zvijezde

Vrijeme prolazi, ali Mišo ostaje: pogledajte kako se šibenski slavuj priprema za veliki koncert u Splitu

Legendarni Mišo Kovač jedan je od najistaknutijih izvođača na našim prostorima, a spektakl će pripremiti 22. prosinca

"Rekla mi je jedna novinarka da mladost Hrvatske sluša srbijanske pjesme. Nema šanse da oni koji dolaze na moje koncerte slušaju cajke. Ja ne vjerujem u to."

Ne vjeruje Mišo, sa svojih 77 godina na leđima, da su stigla neka nova vremena. Jugoslavija se raspala, a ploče se odavno ne prodaju. No, jedna stvar je neuništiva. Kralj zabavne glazbe uvijek će biti kralj.             

"Moje su ploče išle do Njemačke", prisjeća se Mišo. 

Vrijeme prolazi, ali Mišo ostaje. Šibenski slavuj čak i u osmom desetljeću života laganim trzajem obožavatelje baca u trans! I to na svim kontinentima.

Da, samo nebo može rastaviti Mišu i njegovu vjernu publiku! Kako drukčije objasniti tu tajnu vezu između stanovnika Lijepe naše i najprodavanijeg pjevača u povijesti ove države! 

I dok oni pjevaju, on ne čuje. Ma, ni ne mora! Ali zato itekako sluša svoju suprugu Lidiju koju je upoznao prije točno dvadeset godina! Ona je, kaže, pjesma njegove duše.

Sigurni smo da je 22. prosinca u brojnim kalendarima već je upisan velikim slovima za prvi brk estrade! Spaladium Arena željno iščekuje samo jednog čovjeka.

Malo tko se na ovim prostorima može pohvaliti brojkama kakvima barata Mišo, a opet ih nazivamo zvijezdama.  Dobro, njemu zvjezdani status nije ni potreban kad je  legenda.

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!