Zvijezde / Domaće zvijezde

Šljokice, dobra atmosfera i brojna poznata lica: otkrivamo detalje šeste revije Alex Dojčinović

Jedna od naših najpoznatijih dizajnerica priredila je pravi modni spektakl u Kockici

Šesta po redu samostalna revija, ali kao da je prva.

"Nisam nervozna, uzbuđenje je na vrhuncu, svi smo spremni", otkriva. 

U stopu ju prate kamere Exkluziva i mi jedini ulazimo u backstage. Napetost je neizbježna.

"Možemo očekivati puno šljokica, puno minica, ljetnih haljina, veselih i vedrih stvari, sandala, svega onoga što nam u ovom zimskom danu nedostaje", otkrila je jedna od najpoznatijih dizajnerica detalje o kolekciji. 

Nekoliko minuta prije revije padaju zadnji dogovori. Svi moraju disati kao jedno jer pripreme za ovaj spektakularan show - počele su puno prije. Kulisa? Kultna Kockica, a uzvanike čini velika većina hrvatske estrade. Brojna poznata lica jedva čekaju uskočiti u nove Alexine komade.

"Na svim događanjima ja nosim kreacije Alex Dojčinović zato što je ona jedinstvena, vrlo mlada i uspješna žena, volim hrvatske brendove i ponosna sam što imamo takvu dizajnericu u Hrvatskoj", nahvalila je Sandra Perković svoju dobru prijateljicu. 

Čisti glamurom s dozom luksuza. Gospođa Dojčinović ove sezone, naše poznate dame vidi u šljokicama! Pa dobro, tko ih to najbolje nosi!?

"Na našoj estradi za mene postoji samo Seve. Mislim da njoj to najbolje paše", tvrdi odvjetnica Jadranka Sloković. S njom se slaže i Sandra Perković, a Korana Gvozdić i Lejla Filipović smatraju da su šljokice idealne za Maju Šuput. 

Detalje atmosfere Aleksandrine šeste samostalne revije pogledajte u prilogu!

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!