Zvijezde / Domaće zvijezde

Domenica Žuvela osvajala je modne piste prije nego što je krenula u glazbene vode

Domenica Žuvela prošla je neobičan put - od tete u vrtiću preko modne piste pa do koncertnih dvorana

"Krenula sam u srednjoj školi, nosila sam neke revije za dizajnere iz Dubrovnika i tako je malo po malo krenulo, međutim nisam se nikad vidjela u tome da bi se profesionalno bavila", otkrila je za naše kamere Domenica Žuvela.

Tko bi rekao da ona nije profesionalni model? Danas se u toj ulozi ne vidi, ali prije pet godina Domenica je prošetala pariškim Fashion Weekom.

"Ne moram vam uopće pričati da sam bila najmanja i da su sve cure bile za glavu više od mene i toliko mršave, a ja volim jesti."

Za brojne djevojke, nositi reviju u prijestolnici mode ostvarenje je sna, ali ovoj Velolučanki poziranje - očito teško pada.

"Sama ne bih znala pozirati, nisam neka pozerica nije da na prvu znam točno koji mi je kut dobar ili loš."

Ovu magistru glazbene pedagogije vole i djeca i odrasli, a zbog estradne karijere - morala se odreći posla u glazbenom vrtiću. U svakom vrtiću ova bi ljepotica, sigurni smo, bila omiljena teta, a što može razljutiti uvijek vedru i nasmijanu Domenicu?

"Strašno me ljuti nepravda na društvenim mrežama, neke objave i što ljudi pišu to me strašno razljuti."

S ovakvim osmijehom i pozitivnom energijom, teško je zamisliti nekoga tko ne voli Domenicu. Bila model ili pjevačica, ona baš uvijek izgleda kao lice s naslovnice.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!