Zvijezde / Domaće zvijezde

Nika Antolos iskreno: 'Znam po mjesec dana ne osjećati noge, trne mi lice i nemam snage'

Bivša pjevačka zvijezda Nika Antolos suočena je s dijagnozom koja će joj promijeniti život

"Prepala sam se jer već jedanaest godina znam po mjesec dana ne osjećati noge, ovaj put i na lijevo oko ne vidim, trne mi lijeva strana lica, umor je stravičan. Otišla sam napraviti MR i vidjela da nisam u krivu, imam šest lezija na mozgu i vratnoj kralježnici i želim konkretno mišljenje neurologa", ispričala nam je bivša zvijezda Feminema, 29-godišnja Nika Antolos.

Neurologica je otkrila da je Nika u pravu - bolest nalikuje na multiplu sklerozu. Iako je za mnoge dijagnoza zastrašujuća, Nika se ne predaje tako lako.

"Svi se oko mene nekako boje, valjda to uvijek bude tako. Ja ne, ja vjerujem u Boga i na meni je da vjerujem", priča nam pjevačica kojoj je upravo vjera najviše pomogla u ovim trenucima. Pred Nikom je nova životna stranica. Borba u koju ova hrabra mlada žena ide s osmijehom na licu.

"Dobila sam brojne poruke kakav je to tvoj Bog koji ti šalje bolesti. To s Bogom nema veze, moje ozdravljenje će imati veze s Bogom, ja moram vjerovati. Ništa me neće zaustaviti, prejaka je to veza. "

Nekada su je svijetla pozornice privlačila, a danas je taj život zamijenila sasvim nečim drugim. Posvetila se kćeri Sienni i pisanju.
" Lijepo je. Toliko mladih ljudi čitaju, ali i stariji koje ne očekuješ na Instagramu. Iz svih mogućih kasti, smjerova i kuteva. Uvijek se vratimo na srce emociju."

Iako bi brojni u ovoj situaciji posustali, Nika ima itekako razloga za borbu i život s osmijehom na licu. 

Reci što misliš!