Zvijezde / Domaće zvijezde

Trikovi iz političkog vrha: Kako su se predsjednica i premijer prepolovili u kratkom roku?

Kako se naš politički vrh ponovno uvukao u manji konfekcijski broj? I kako su to uspjeli u tako kratkom vremenu?

Danas izgledaju izvrsno, ali ne tako davno, i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković bili su okrugliji. Jesu li za višak kila bile krive državničke brige ili pak previše ukusnih domjenaka? Građani metropole kladili bi se u ovo drugo.

Tako se većina slaže da su brojni domjenci i "ljenčarenje" odgovorni za višak kila. 

Međutim, kruh su na jelovniku naše predsjednice zamijenili smoothieji, povrće i meso - kako to i nalaže liposukcijska dijeta - u narodu od zvana Kolindina.

S druge strane, predsjednik Vlade navodno je izbacio večeru, gazirana pića zamijenio je vodom, a slatkiše izbjegava u širokom luku. Transformacija je očita - Plenković je otopio čak 17, a predsjednica barem 10 kilograma. Tim gubitkom naša je Vlada lakša za najmanje 25 kila. 

Nas više brine gdje će završiti Kolindine haljine koje su joj sada jednostavno prevelike. Ovdje su  nam također uskočili u pomoć građani koji smatraju da odjeću trebaju donirati. 

O da, ako Predsjednica ovo sada gleda - možda će neka sretnica uskoro prošetati u haljinama koje su je prerasle. A što se nas ostalih tiče - ako čelni ljudi države mogu paziti na prehranu, pa zašto onda ne bismo i mi? Barem ćemo na hranu trošiti manje novca koji ionako nemamo. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!