Zvijezde / Domaće zvijezde
Eva Longoria odjenula sako Aleksandre Dojčinović
Stock Image by Michael Buckner

novi uspjeh

Eva Longoria odjenula sako Aleksandre Dojčinović

Listu svjetskih zvijezda koje su za različita događanja birale odjeću naše najpopularnije dizajnerice Aleksandre Dojčinović upotpunila je ovih dana možda najveća među njima.

Naime, u sakou iz aktualne zimske ‘ready to wear’ poslovne kolekcije Aleksandrinog brenda Lei Lou zablistala je Eva Longoria Baston, najpoznatija po ulozi Gabrielle Solis u seriji Kućanice, koja joj je i priskrbila svjetsku slavu. 

Longoria Baston se u spomenutoj kreaciji pojavila na red carpetu Variety Inclusion Summita, prestižnog događanja koje od 1905., okupljajući ljude iz svijeta filma, televizije i digitalnih medija predanih inkluziji, potiče različitosti među ljudima, kako spolne, dobne i etničke, tako i one koje se tiču invalida, čiji se glas u javnosti često najmanje čuje.

 

Karirani sako s dvostrukim kopčanjem, koji je glumica odjenula kao haljinu, zapravo je dio odijela s pripadajućim hlačama, a sako haljine veliki su hit ove sezone, zbog čega je Lei Lou odijelo izvrsna investicija želite li komade koje možete nositi svaki pojedinačno, ali i u kompletu na nebrojene načine. 

 

 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!