Zvijezde / Domaće zvijezde
Bojan Jambrošić pjeva, glumi, komponira, ali i radi i crtiće
Petar Glebov/Pixsell

novi izazov

Bojan Jambrošić pjeva, glumi, komponira, ali i radi i crtiće

Glazbenik i pobjednik prve sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu' nakon što je već glumio u nekoliko mjuzikla, napisao je glazbu

U zagrebačkom kazalištu Žar ptica završne su pripreme božićnog mjuzikla Divan Božić i velikog humanitarnog projekta "Nije sam onaj koji ima prijatelja" kojim 
će cijeli ansambl i kazalište pomoći Udruzi Hrabri telefon.

Foto: Berislav Tomičić 

Prema tekstu Vesne Ravenšćak Lozić, glazbu je napravio Bojan Jambrošić, koji uz ansambl kazališta Žar ptica  Dunju Fajdić, Marka Hergešića, Petra Atanasoskog, Zorana Pribičevića i Vesnu Ravenšćak Lozić, igra glavnu ulogu u mjuziklu. 

Mjuzikl režira poznati redatelj Robert Bošković uz pomoć koreografkinje Tihane Strmečki i korepetitorice Ive Bardun.

"Ovo je drugi dječji mjuzikl za koji sam napisao glazbu i doista uživam u tome. Djeca su definitivno najdivnija publika jer su iskrena i neposredna, ali i prepoznaju emociju.", kaže Bojan koji iako još nema vlastitu djecu, ima svoje 'najžešće kritičare'. 

"Definitivno su to moji nećaci Vito i Niko ", kaže Bojan koji osim što će i glumiti glavnu ulogu u predstavi 'Divan Božićž'  uspio je naći vremena i napraviti crtić koji najavljuje,  što to sve čeka gledatelje u zagrabačkom kazalištu. Bojan je sve sam osmislio, animirao, sinkronizirao i otpjevao. 

Sam je proces, kaže trajao više od dva mjeseca, a sudeći prema reakcijama trud se itekako isplatio. 
 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!