Zvijezde / Domaće zvijezde
Ivana Vida ne da na svog supruga. Zaratila s pratiteljicom i poručila joj: 'J***** si odvjetnica'
Igor Kralj/PIXSELL

Opaka svađa

Ivana Vida ne da na svog supruga. Zaratila s pratiteljicom i poručila joj: 'J***** si odvjetnica'

Ivana Vida na svom je Instagram profilu odlučno odbrusila pratiteljici koja je uvrijedila Domagoja Vidu, a svađa se brzo opako razbuktala

Supruga našeg reprezentativca Domagoja Vide, Ivana Vida, broji sve više pratitelja na svom Instagram profilu. To sa sobom nosi i brojne hejtere koji se ne ustručavaju ostaviti zločeste komentare. 

Za razliku od mnogih drugih, za Ivanu šutnja očito nije opcija. Tako se opako posvađala s pratiteljicom koja je ostavila komentar: "Moraš imati želudac za spavati s ovakvim makar bio dobar do neba i natrag što pretpostavljam da je."

Ivana je uzvratila bez dlake na jeziku: "Šteta lijepog imena za plitku osobu kokošjeg mozga. Ono što trebaš znati o meni, s obzirom na to da si na mom profilu od sedam ujutro i čačkaš, je da me dobrota uzbuđuje, a sa želucem se nisam ni rodila."

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Tu se svađa, međutim, nije zaustavila. 

"Ja odvjetnik, ti konobarica, nećemo o kokošima. Na tvom mjestu ne bih odgovorila na komentare okolo. Frendici sam poslala, brijala sam da to ne čitaš, al vidim da te ovo pogodilo oprosti", odgovorila je pratiteljica. 

Na to je supruga našeg nogometaša potpuno poludjela i zaprijetila joj. 

"Misliš ja diplomirani farmaceut. J***** si ti odvjetnica kad 'briješ'. Sad se tjeraj s profila da ne bi i ti ostala bez želuca."

Čini se da Ivana na svog supruga nikako ne da, a uz nju su stali brojni obožavatelji. 

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i na našoj Facebook stranici Tabloid.hr!

Reci što misliš!